Vecinii au renovat casa unei pensionare, pentru a-i face bătrânețea un pic mai luminoasă!

În statul american New Jersey există o astfel de lege, conform căreia locuitorii sunt obligați să-și întrețină casele și parcelele adiacente într-o formă adecvată, pentru a nu strica aspectul de ansamblu al străzilor.

Dar nu toți cetățenii reușesc – cineva nu are mijloace pentru a face acest lucru iar cineva nu face față cerințelor legii, din cauza vârstei înaintate sau stării de sănătate.

Într-o situație similară s-a trezit și Anne Glancy, o fostă profesoară în vârstă. Casa ei era dărăpănată, iar terenul de alături într-o stare neglijată.

Acum, Anne este la pensie și abia de reușește să se întrețină. Fosta profesoară nu are nici rude sau oameni apropiați care ar putea să o ajute să renoveze casa.

Cei care s-au oferit să o ajute pe pensionară au fost vecinii. Christine și Adam Polemus au decis să-i întindă o mână de ajutor, dar ea a refuzat.

Dar când autoritățile i-au pus o amendă usturătoare bătrânei și situația a devenit critică, vecinii ei s-au înarmat cu materiale de construcție și s-au apucat de treabă.

Auzind despre fapta lor bună, rudele și prietenii lor au decis să îi ajute și au reparat casa bătrânei Anne, formând o echipă prietenoasă.

Ei au lucrat întreaga vară în zilele de weekend și, până în luna septembrie, casa pensionarei Anne Glancy s-a schimbat foarte mult. Vecinii au învelit casa cu scânduri noi, au reparat geamurile și pridvorul și au amenajat parcela de alături.

Anne s-a împrietenit cu toți cei care au ajutat-o și acum, vecinii vin adesea în vizită, la o ceașcă de ceai.