Vadim Zeland îți spune de ce să nu ajungi la disperare din cauza lipsei banilor!

Este aproape imposibil să iubești banii fără să-ți dorești să-i ai cât mai mulți, tocmai din acest motiv nu se poate face o delimitare între dorința de a avea bani și dragostea față de bani, pentru că sunt dependente una de cealaltă. Însă intensitatea pasiunii și atracției față de bani poate fi redusă doar la o simplă bucurie atunci când primiți sub formă de remunerare sau câștigați o sumă importantă de bani. Dar în niciun caz să nu faceți crize de nervi sau să ajungeți într-o stare de disperare din cauza insuficienței lor, pentru că atunci vor rămâne mai puțini și mai puțini.

Și mai periculos este să ne lăsăm pradă fricii că o să rămânem fără bani. Pentru că frica este emoția care ne amplasează exact în acea zonă în care vom face din ce în ce mai puțini bani.

Pentru început ar trebui să te mulțumești cu ce ai. Ține minte că mereu poate fi și mai rău. Nu trebuie să renunți la dorința de-a avea sau de-a face bani. E important să acceptați faptul că la început nu vot curge râuri de bani. Dar e indicat să ocupi poziția unui jucător care e gata să riște totul sau nimic.

Mitul care spune că pentru realizarea scopului e nevoie de bani e unul demodat și fals. Pentru că urmând acest principiu există riscul ca mesajul să fie denaturat, și prin urmare persoana se abate de la adevărate cale sau scop propus și se transformă într-un alt șoarec aruncat în cursa după cașcaval.

Ideea de bază e că fiecare poate ajunge bogat, doar dacă își urmează scopul până la urmă. Iar banii nu reprezintă scopul și nici măcar mijlocul de a-ți atinge scopul, ci doar un simplu atribut.

Dacă credeți că singura modalitate de-a vă atinge scopul este să deveniți mai întâi bogat, atunci trebuie să renunțați la această condiție imediat. De exemplu, scopul propus este să faceți înconjurul lumii. Bineînțeles, ai nevoie de bani pentru a porni în această călătorie, dar să-ți atingi scopul trebuie să te gândești la scopul propus și nu la bani. Pentru că banii vor veni de la sine, deoarece sunt doar un atribut.

Important e să nu te gândești la bani ci la ce vreți să obțineți. În același timp, trebuie să tratați banii foarte atent, de exemplu dacă mergând pe stradă vedeți o monedă și nu o ridicați, dar treceți pe lângă, înseamnă că nu aveți un respect pentru bani.

 

Atunci când primiți bani sau îi numărați, e important să manifestați o atitudine de respect și îngrijire, vorbiți cu banii cu mare acuratețe. Ați putea să pronunțați ceva de exemplu ,,Vă iubesc, bănișorii mei, bancnotele mele drăgălașe, veniți la mine să vă ofer căldură și protecție”.

Puteți să râdeți de această metodă, doar că dacă îi iubești trebuie să o faci sincer. Primiți-i cu dragoste și cheltuiții fără niciun fel de regrete. O astfel de relație e una sănătoasă, pentru că banul primit nu trebuie agonisit, ci trebui pus în circulație. Așa îți vei asigura un flux corect al banilor.

error: Content is protected !!