Urmează aceste 10 reguli de aur, inspirate din cărțile lui Vadim Zeland, și fă-ți viața așa cum vrei

Cărțile lui Vadim Zeland sunt capabile să transforme conștiința umană. Autorul ne învață cum să scăpăm de blocajele interioare pentru a deveni creatorii propriei realități. Orice om suferă atunci când este captivul circumstanțelor. Tehnicile lui Vadim Zeland ne ajută să ne planificăm singuri propria viață.

În acest articol vom formula 10 reguli de aur inspirate din cărțile lui Vadim Zeland, care te vor ajuta să obții succes în orice situație a vieții tale.

Situațiile

1. Orice situație negativă, care are loc în viața ta, trebuie s-o abordezi ca pe un joc. Încearcă să-ți imaginezi că problemele care îți apar în cale sunt un vis, care se va termina curând. Iar visele nu trebuie să le ei în serios. Dacă vei învăța să fii pozitiv în raport cu greutățile, universul va înțelege că ți-ai primit lecția și îți va aduce surprize plăcute. Încearcă să pui accentul pe partea pozitivă a fiecărui fapt. De exemplu, dacă afară plouă, gândește-te că este un timp minunat pentru a privi un film.

Intențiile

2. Vrei ca dorința ta să prindă viață în timpul apropiat? Crează o intenție. Nu este suficient să-ți dorești. Trebuie să fii convins că în timpul apropiat vei obține ce vrei.

Crede în puterile tale

3. Oamenii nu cred în puterile lor din cauza timpului. De exemplu, cineva își pune un scop și, evident, pentru realizarea lui e nevoie de o anumită perioadă de timp. În aceste momente, persoana începe să fie cuprinsă de dubii și de gândul că acest scop este irealizabil. De fapt, trebuie să fim un pic mai răbdători pentru a ajunge unde ne dorim. Imaginează-ți că scopul este o scrisoare trimisă prin poștă. Rămâne doar să aștepți răspunsul.

Reflectă bucuriile

4. Multă lume are tendința de a-i învinui pe cei din jur de nereușitele lor: țara, părinții, prietenii, șefii, colegii ș.a. În acest fel, tu transmiți o porție de negativ, care revine imediat la tine. Și în continuare el te însoțește peste tot. Este un cerc vicios, pe care tu îl declanșezi. Reflectă bucuriile și viața ta se va îmbunătăți.

Povara așteptării

5. Atunci când persoana decide să fie ea însăși, ea se acceptă cu toate neajunsurile. Unul dintre ele este obiceiul de a crede că oamenii sunt obligați să corespundă așteptărilor tale. De exemplu, un prieten care întotdeauna te ajuta, la un moment dat încetează să mai facă asta, pentru că este preocupat de problemele sale. Desigur, noi vom zice că nu este un prieten adevărat, pentru că nu te mai ajută… Dacă nu vrei să te mai dezamăgești în oameni, încetează să le mai pui în spate povara așteptărilor tale iluzorii.

Crează-ți propria realitate

6. Majoritatea oamenilor trăiesc într-o realitate colectivă. De fapt, fiecare dintre noi este capabil să-și creeze propria realitate. Problema oamenilor este că ei nu cred în posibilitățile lor nelimitate. Vrei o casă nouă? Începe chiar de azi să o creezi în subconștientul tău.

Distruge-ți stereotipurile

7. Vrei ca în viața ta să se întâmple o minune? Distruge-ți stereotipurile. Încă din copilărie ni s-a insuflat că omul nu poate influența împrejurările. De aceea, noi am devenit robii propriilor destine. În realitate, nimic nu este imposibil.

Lucrează asupra realității tale

8. Dacă îți vin în cap gânduri despre dezechilibrul din lume, înseamnă că ești pe calea cea dreaptă. Uneori oamenii simt că toate necazurile pe care le au în viață nu sunt întâmplătoare. Atunci ei încep singuri să controleze situațiile și lucrează asupra realității lor.

Scopul suprem

9. Nu renunța la scopul tău suprem, chiar dacă vei trece prin greutăți. Mai devreme sau mai târziu, prin perseverență vei ajunge la el. Fii inițiatorul realității tale. Oamenii pasivi nu obțin succes.

Tu ești creatorul realității tale

10. Orice vârstă ai avea, nu te gândi niciodată că viața ta e plină de greutăți. Tu ești cel ce o crează și doar tu o poți schimba. Dacă crezi că ești un ratat, nu te mira că așa și va fi, atât timp cât te gândești la asta.

Sursa