Universul împlineşte toate visurile noastre. Află acum cum trebuie sa te autoprogramezi ca să-ţi schimbi viaţa imediat!

Te-ai gândit vreodată că toate gândurile tale se materializează? Da, da, absolut toate dorinţele  tale prind viaţă şi se împlinesc. Problema constă în aceea că nu ştim cum să ne formulăm corect gândurile.

De fapt, prima ta reacţie va fi „Nu este adevărat. Niciodată nu m-am gândit la accidentul rutier în care am nimerit, la bolile de care am suferit, nici nu am presupus că mă voi confrunta vreodată cu probleme. Întodeauna am visat la fericire, sănătate, bunăstare… Şi totuşi s-a întâmplat să trec prin multe suferinţe.”

Tot ce există în lumea asta are suflet. Chiar şi gândurile noastre sunt animate. Universul înregistrează gândurile noastre ca pe nişte impulsuri de energie şi urmăreşte ca ele să se realizeze.  Creatorul ne îndeplineşte visurile, iar noi îl răsplătim cu dragostea noastră. Are loc un schimb reciproc avantajos pentru ambele părţi.

Apar probleme deoarece Universul nu percepe sonoritatea cuvintelor ca „da”sau „nu”. Pentru el nu există concepţiile de „pozitiv” şi „negativ”, „bucurie” şi „frică”, totul depinde de câtă enegie canalizăm noi în aceste gânduri. Deseori, gândindu-ne la ceva, ne panicăm. Frica este atât de mare, încât transmite un focar de energie foarte puternic, şi, chiar dacă în clipa următoare gândul care a provocat panica a dispare, Universul interpretează acest gând ca pe un ordin pe care nu poate să nu-l îndeplinească.

Să reflectăm puţin la modul nostru de gândire. De exemplu, deseori gândim astfel….

„Acum sunt timpuri grele, este dificil să-ţi găseşti un serviciu bun, să aduni bani pentru casă etc.” Şi începi să te plângi pe viaţă, sa-ţi cerţi apropiaţii.

Universul face pentru tine ceea ce ai comandat, adică „timpuri grele”, „dificil să aduni bani” şi îţi aduce „probleme în viaţă”.

Astfel, tu singur îţi creezi un program de autodistrugere pe care îl  urmezi fără să-ţi dai seama.

Ce trebuie să facem ca să ne schimbăm viaţa în bine?

O problemă este în cuvântul „dacă”, pe care l-am moştenit şi pe care îl promovăm în continuare.

Încetează să-l mai foloseşti, imaginează-ţi  ca nici nu l-ai ştiut.

Răspunde sincer la întrebările:

Ce îţi doreşti cu adevărat?

De ce ai ne voie pentru a trăi fericit şi armonios?

Ce ai face dacă ai avea o baghetă fermecată?

Imaginează-ţi viitorul tău lipsit de griji.

La ce visezi?

Ce vrei să obţii peste un an?

Ţine minte, Creatorul te iubeşte şi îţi îndeplineşte dorinţele în schimbul dragostei pe care o emani, dragostea pentru natură, muncă, fiinţele dragi. Dragostea este secretul împlinirii visurilor.

Fii recunoscător destinului că te-a făcut aşa cum eşti.

Mulţumeşte lui Dumnezeu că a creat o astefel de lume, mulţumeşte Universului că ţi se împlinesc dorinţele, mulţumeşte-le părinţilor că te-au adus pe lume.

Ia exemplu de la marketologi, care fac previziuni optimiste despre dezvoltarea companiilor, şi, dacă în aceasta cred toţi angajaţii, cu siguranţă vor obţine succes. Aceasta chiar funcţionează! Imaginează-ţi şi trăieşte o viaţă unde nu este loc de tristeţe.

Tu însuţi eşti responsabil de viitorul şi de caliatea vieţii tale şi eşti destul de puternic ca să poţi schimba viaţa ta în bine.