Una mai frumoasă ca alta! Sylvester Stallone este un tată mândru a trei fiice splendide!

La cei 73 de ani ai săi, Sylvester Stallone împreună cu soția sa Jennifer Flavin se mândrește cu trei fiice nemaipomenit de frumoase: Sophie (22), Sistine (20) și Scarlet (16).

Stallone își adoră fetele și postează mândru pe Instagramul său fotografii cu ele, semnând: „Trei trandafiri și o buruiană.”

Cele trei au devenit femei în toată firea, moștenind frumusețea răpitoare de la mama lor, fostă model, și fac furori de fiecare dată când își însoțesc tatăl la evenimentele mondene.

Ca orice tată, Sylvester își face griji, ca fiicele lui să nu se lege cu băieții răi.

„Atunci când la noi acasă vin băieți, prietenii fiicelor mele, eu îi întâlnesc cu o preîntâmpinare: „Dacă o atingi, îl atingi pe Rambo. Voi veni după tine!”

Cu toate astea, fetele nu îi dau motive pentru a-și face griji: ele sunt sârguincioase, practică sportul, fac primii pași în lumea modei și își bucură tatăl cu realizări frumoase!

Sophia Stallone

Sophia s-a născut cu un defect congenital cardiac, iar la două luni și jumătate a fost operată pe cord deschis. La 16 ani a suferit o altă intervenție chirurgicală la inimă.

Mama Sophiei povestește despre ea următoarele:

„Camera ei este plină de cărți și discuri cu filme. Din toate trei, ea îi seamănă tatălui cel mai mult. Ca și el, Sophia a citit aproape toate creațiile lui Shakespeare. Ei au o legătură deosebită, gândesc la fel și chiar au aceleași gesturi, Sophia este dragostea vieții lui.”

Sophia învață la Universitatea din California de Sud, visează să devină femeie de afaceri și să își lanseze propriile linii de haine și produse de make-up.

Sistine Stallone

Dacă Sophia este fata lui tata, atunci Sistine este fata mamei! Ea s-a lansat în lumea modei, a semnat un contract cu o agenție renumită și are deja experiență în domeniu, după ce a apărut în mai multe reviste de modă.

Recent, fata și-a făcut debutul pe podium la Săptămâna Modei de la Londra, iar mai devreme a apărut în calendarul revistei „Love” în lenjerie intimă.

Scarlet Stallone

Mezina lui Stallone are doar 16 ani. Are multe pasiuni și interese și spre deosebire de surorile ei, Scarlet are deja unele succese în domeniul sportului.

Fata are și o mică experiență în domeniul cinematografiei: ea s-a filmat alături de tatăl său în filmul „Reach me”, având un rol episodic.

În 2017, Scarlet a fost aleasă să înmâneze învingătorilor premiile la ceremonia „Globul de Aur”.