Una dintre aceste pietre îți va descrie exact starea și etapa la care te afli acum. În cazul meu a coincis totul!

Pietrele au niște proprietăți speciale și îi influențează pe oameni în mod diferit. Privește pietrele de mai jos și alege-o pe cea care-ți pare că emană mai multă căldură. Lasă subconștientul și intuiția să aleagă în locul tău.

1. Jasp

Dacă ai ales jaspul, înseamnă că ai nevoie de o „injecție” de plăcere în viața ta! S-ar putea ca în această perioadă să fii disperat, stresat, nervos și îngrijorat. Chiar dacă ești un pic deprimat, această piatră te face să-ți amintești că viața e scurtă și că trebuie să primești plăcere de la ea. Orice situație poate fi depășită cu ajutorul gândirii pozitive. Subconștientul tău încearcă să-ți spună că în acest moment trebuie să te concentrezi pe lucrurile bune. Petrece mai mult timp cu familia și prietenii. Râzi mai mult!

2. Obsidian

Această piatră vorbește despre schimbări. Posibil ai ajuns la o nouă etapă a vieții, când ești gata să lași necazurile în trecut și să te axezi pe noi începuturi. Subconștientul tău încearcă să te aducă la un nou nivel emoțional. Nu permite geloziei și amarului să te orbească. Nu încerca să te compari cu cei din jur – asta te va face să suferi. Acordând mai multă atenție lucrurilor pe care le deții și nu celor pe care nu le ai vei putea deveni un om fericit.

3. Opalit (piatra lunii)

Eul tău este în căutarea liniștii. Posibil te-ai rătăcit pe drumul vieții tale, iar viitorul ți se arată ca prin ceață. Subconștientul tău își dorește libertate și un pic de singurătate pentru a scăpa de ceea ce te debusolează. Ar trebui să faci un pas într-o parte pentru a te putea concentra pe scopurile tale și a înțelege încotro să mergi mai departe. Deși încă n-ai conștientizat asta, tu te afli în calea spre o nouă etapă în viața ta. După o perioadă de odihnă, vei simți cum inspirația îți va arăta direcția corectă.

4. Haolit

Această piatră are o legătură puternică cu „lumea cealaltă” și dacă te-a atras, posibil că subconștientul tău încearcă să-ți trimită un mesaj. Urmărește semnele, combinațiile repetate de cifre, care au loc în jurul tău și încearcă să înțelegi ce încearcă să-ți comunice universul. Haolitul indică prezența ghizilor spirituali și arată că nu ești singur. Nu uita de intuiția ta minunată în care poți avea încredere.

5. Piatra soarelui

Este un semn optimist pentru viitorul tău! Dacă subconștientul tău a ales această piatră, înseamnă că viața ta în curând se va schimba spre bine. Ar trebui să te bucuri și să fii gata pentru a primi ceva nou, fiindcă această piatră este simbolul norocului și schimbărilor pozitive. Primește viața cu brațele deschise și ea te va răsplăti din plin. Iar dacă te confrunți cu unele probleme, să știi că asta vorbește doar despre faptul că ești capabil să le ții piept.

6. Malachit

Dacă ai ales malachitul înseamnă că te afli într-un proces de transformare. Ea poate fi de ordin fizic sau emoțional, în orice caz vei deveni mai puternic, mai deștept și vei înțelege mai bine de ce ai nevoie mai departe. Trebuie să rămâi concentrat și ambițios pentru că ai un potențial enorm de a trece la un nivel mai superior. Malachitul simbolizează prosperitate și belșug, de aceea toate schimbările vor fi spre bine.

Sursa