Un truc elementar: Iată ce să faci ca parbrizul și geamurile să nu se aburească niciodată!

Fiecare șofer știe câte neplăceri îți aduc geamurile aburite din mașină, problemă care de regulă apare în sezoanele reci sau iarna, din cauza diferenței de temperatură. Unii chiar încep să se panicheze ușor când acest lucru se întâmplă în timp ce mașina se află în mișcare, fapt ce duce la o vizibilitatea redusă. Desigur, poți porni încălzirea parbrizului, dar asta poate fi o problemă pentru proprietarii de automobile mai vechi, care nu au un sistem de climatizare avansat.

Astăzi îți vom povesti despre o metodă mai neobișnuită, dar nu mai puțin eficientă!

Pentru a combate geamurile aburite, vei avea nevoie de un ciorap din bumbac. Poate fi un ciorap nou, cât și unul vechi dar curat.

După care, ai nevoie de o rolă largă de bandă adezivă. Îmbracă ciorapul pe rolă ca în imaginea de mai sus.

După cum ai putut să-ți dai seama, ciorapul trebuie să fie umplut cu ceva. Pentru asta, utilizează nisip igienic pentru litiera pisicii, care este făcut pe bază de granule de silicat. Acesta poate fi găsit în orice magazin cu produse pentru animale.

După ce ciorapul a fost umplut, trebuie să scoți rola de banda adezivă și să legi ciorapul.

Ciorapul se pune în mașină. Nisipul pentru pisici este conceput pentru a absorbi lichidul. Această proprietate este utilă mai ales în cazul formării condensului în mașină.

În caz că alegi să pui acest ciorap pe planșa de bord, acesta va absorbi toată umezeala din aer și astfel parbrizul, dar și geamurile laterale vor rămâne curate și uscate.