Un tată îndurerat de pierderea fiului a scris 10 reguli pe care trebuie să le știe orice părinte. Vei rămâne cutremurat de această poveste tragică!

Copiii sunt florile vieții. Odată cu nașterea unui copil în familie viața capătă o nouă întorsătură și nimic nu ne poate înlocui momentele fericite petrecute împreună. Din nefericire, se întâmplă nenorociri, iar copiii ne părăsesc…

Richard Pringle și-a pierdut fiul de numai 3 anișori din cauza unei hemoragii intracraniene.

La un an de la tragica întâmplare, tatăl îndurerat a scris pe pagina sa de Facebook 10 cele mai importante lucruri, pe care le-a conștientizat abia după ce și-a pierdut fiul.

1. Nu există prea multă iubire.

2. Aveți destul de mult timp. Puteți să-i acordați copilului cel puțin un minut de joacă. Nimic nu trebuie să fie mai important.

3. Fotografiați-vă și faceți filmări mai frecvente cu copilul. Niciodată nu poți ști care moment va fi ultimul.

4. Nu este cazul „să cumpărați” copiii cu diferite cadouri sau bani. Cheltuiți mai bine cu ei timpul: mergeți la mare, în excursii sau în parcul de distracții.

5. Ascultați muzică și cântați împreună cu copiii. Eu cu fiul meu iubeam să cântam cântece în mașină, la plimbări și acasă. Eu tot timpul retrăiesc aceste momente.

6. Apreciați timpul petrecut împreună. Luați cina, citiți povești, odihniți-vă pe canapea – sunt momentele în care te plictisești cel mai repede.

7. Sărutați-i întotdeauna pe cei dragi când vă luați rămas bun. Acesta poate fi ultimul lucru pe care-l faceți pentru ei.

8. Distrați-vă cât mai mult împreună. Indiferent ce faceți: vă plimbați, mergeți la cumpărături, sunteți în mașină – nu uitați să vă veseliți și să râdeți cât mai mult.

9. Faceți-vă notițe despre reușitele copilului. Va fi foarte plăcut să le recitiți la bătrânețe.

10. Dacă aveți posibilitatea să vă sărutați copiii înainte de culcare, să-i duceți la școală, să luați micul dejun cu ei, să mergeți la balul lor de absolvire sau la nunta lor, să știți că sunteți cei mai fericiți oameni de pe planetă. Rețineți asta.

Sursa