Un pisoi flămând s-a apropiat de un skateboarder în stradă, de atunci ei sunt de nedespărțit!

Un pisoiaș fără adăpost s-a apropiat de un skateboarder, fiind în căutarea mâncării și a căldurii. Omul nu a putut să-i reziste!

Faceți cunoștință cu micuța Margo!

„Odată mă plimbam cu skateboard-ul meu și am văzut o pisicuță micuță și drăgălașă. Ea venea direct spre mine și nu era deloc timidă” – își amintește Casey Shaw.

Ghemulețul pufos era acoperit cu noroi din cap până-n picioare, nu înceta să strănute și să suspine. Ghidat de un impuls inexplicabil, puiul s-a apropiat de om și a început a mieuna, cerând de mâncare. În acel moment, Casey și-a dat seama că nu poate să o mai lase să-și continue viața de vagabond.

El a luat o lădiță din mașină, a așezat cu atenție pisica în ea și a dus-o direct la medicul veterinar.

„S-a dovedit că avea o boală a tractului respirator superior, infecție a ochilor și căpușe. I-am dat tot ce i-a prescris medicul, iar după câteva zile, Margo și-a revenit.”

„Îmi imaginez cu groază, ce s-ar fi întâmplat dacă nu ne-am fi întâlnit în acea zi. Puteam să trec pe alături și să nu o observ – acest gând îmi rupe inima. Doar există și alte pisici și animale rătăcite care nu sunt la fel de norocoase ca și Margo a mea!”

Astfel, mica pisicuță s-a mutat din strada rece și neprimitoare într-o casă caldă și confortabilă. Margo era fericită că a găsit un adăpost și două creaturi bipede care o iubesc nespus de mult.

Potrivit medicului veterinar, pisica nu avea mai mult de cinci săptămâni la momentul întâlnirii cu Casey.

„Pare să fie adevărat: Margo era foarte micuță și era evident că a fost despărțită prea devreme de familia ei. Sărmana încerca mereu să extragă lapte matern din degetele mele sau din colțul păturii” – își amintește skateboarder-ul.

La câteva zile după salvare, fetița pufoasă a devenit mai voioasă și a deschis larg ochii curioși. Se juca prin casă și încerca să facă și ea plimbări cu skateboard-ul.

„Una dintre activitățile ei preferate este să se întindă pe spate și să aștepte să fie luată în brațe, ca un copil mic. Iubește ca noi mereu să-i acordăm atenție și să-i demonstrăm dragostea noastră” – spune Casey.

Margo în brațele mamei sale umane, Julia Lang:

„Astăzi, Margo este un animal fericit și jucăuș, care trăiește într-o familie iubitoare. Ne bucurăm că am reușit să-i oferim unei pisici singuratice soarta pe care o merită.”

La un an după salvare…

Margo s-a transformat într-o pisică frumoasă cu o coadă splendidă!

„Îmi place să cred că Margo știe că eu am salvat-o. Ea are încredere deplină în mine și în iubita mea și vrea să petreacă mai tot timpul cu noi” – spune Casey.

Și după un an, Margo încă mai iubește skateboard-urile.