Un model s-a căsătorit cu un miliardar de 62 de ani! După 3 ani de zile ambii s-au schimbat!

Modelul Xenia Deli, originară din satul Basarabeasca din Republica Moldova are o poveste de viață foarte asemănătoare cu cea a Cenușăresei. Fata a plecat în SUA printr-un program care oferă posibilitate studenților să călătorească și să muncească peste hotare.

Ajunsă în State, Xenia a lucrat un timp în calitate de chelneriță. Apoi, a fost descoperită de celebrul fotograf american Gavin O’neil, iar la scurt timp ofertele de colaborare au început să curgă gârlă.

Devenind un model celebru, Xenia Deli și-a ales în calitate de soț pe miliardarul egiptean Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, în vârstă de 62 de ani. Diferența de vârstă a cuplului era de 36 de ani, dar acest lucru nu îi deranja deloc.

Mulți dintre fanii modelului au ales să susțină decizia ei, considerând că bărbatul arată destul de tânăr și împreună ei formează un cuplu extraordinar.

Dar, așa cum nu există pădure fără uscături, s-au găsit și unii internauți care au acuzat-o pe fată că ar avea un interes mercantil, căsătorindu-se cu Ossama doar de dragul banilor.

Cuplul și-a sărbătorit nunta în anul 2016 pe insula Santorini din Grecia, locul ceremoniei fiind ales de mireasă. Modelul i-a jurat iubire veșnică soțului în limba arabă.

Odată cu trecerea timpului, spiritele s-au mai calmat și gurile rele s-au convins de sinceritatea sentimentelor celor doi îndrăgostiți. Ei petrec foarte mult timp împreună și arată foarte fericiți.

În luna iulie a anului 2018, Xenia a născut o fetiță pe care a numit-o Anastasia.

Îndată după naștere, modelul a reușit să se întoarcă foarte repede la o siluetă de invidiat și a început din nou să lucreze.

După 3 ani de căsnicie, Xenia și Ossama formează o familie puternică și fericită! Oare după aceste imagini mai există loc de îndoieli?