Un ginere iubitor știe cum să-i facă pe plac soacrei! Acest tip i-a jucat o farsă pe care nu o va uita curând…

Un tip ingenios a decis să îi joace o farsă soacrei sale, care îl sâcâia mereu și îi făcea zile fripte. Profitând de faptul, că draga lui mamă a șters-o la piață, ginerele a tăiat o gaură în mijlocul mesei din sufragerie, după care s-a ascuns sub masă, băgând capul în gaură și a înmărmurit în această poziție. Fața de masă atârna până la podele, așa că corpul deșteptului nu putea fi vazut. Înainte de asta, a murdărit din abundență totul de ketchup în jurul capului său prostănac.

Iar acum, încearcă să îți imaginezi, ce a văzut scumpa lui soacră, întorcându-se acasă?

Pe fața de masă o baltă de sânge, iar în mijlocul mesei stă capul tăiat al ginerelui său, cu limba afară și cu ochii încrucișați.

Minunea de soacră a început să țipe cu așa o putere, încât a căzut lustra care atârna strâmb de mult timp deja, și l-a ochit pe ingenios… adică victimă drept în creștetul capului. Ginerele, a început să urle din răsputeri. Iar, soacra, auzind cum capul tăiat înjură cu disperare, și-a pierdut mințile și a aruncat cu borcanul de pastă de tomate pe care tocmai îl cumpărase.

Desigur, borcanul l-a nimerit pe glumețul nostru drept în frunte. Bărbatul nostru era zdravăn de fire, pentru că borcanul s-a stricat, și a adăugat și mai multă culoare peisajului.

Sărmanul ginere și-a pierdut cunoștința și așa și a rămas să steie sub masă, semănând și mai bine cu un corp neînsuflețit. Baba, urlând ca trenul, și-a făcut vânt să cheme poliția. Polițiștilor, veniți la fața locului, văzând tabloul apocaliptic, li s-a făcut rău și s-au poticnit. Atunci, capul groaznic, acoperit de șiroaie roșii, a deschis ochii și gura cu tirada: – Mamă! La naiba! Mamă!

Soacra a leșinat, unul din polițiști a căzut alături de ea, al doilea s-a dovedit a fi mai curajos puțin. – Ei, tu…, asta…, – a bâlbâit el, – actele la control!

-Acuș, stai să ies, – a răspuns căpățâna, – și le caut, zăbovește un pic.

Probabil, perspectiva de a fi martor, cum capul zburător prin aer caută actele, l-a impresionat profund pe colaborator, și acesta a fugit după ajutor cu strigăte: <<Ajutor! Vampirii atacă!>>

Când aproape întregul regiment, cu arme de serviciu a năvălit în apartament, ginerele, încă mânjit de ketchup chema ambulanța.

Rezultatul farsei: soacra s-a ales cu criză hipertensivă, un polițist a rămas bâlbâit, al doilea chicotește prostesc când vede ketchup-ul, ginerele a fost reținut timp de câteva zile pentru huliganism și a primit satisfacție morală totală. Iar soacra a încetat pentru totdeauna să se mai anine de ginerele său idiot.

sursa