Un elefant orfan îmbrățișează în fiecare zi un struț! Și-a pierdut mama, dar a căpătat un prieten drag!

Jungla este un loc, unde este dificil să trăiești. Din păcate, nu fiecare animal reușește să-și găsească locul în ea. 

Jotto, un mic elefant, a căzut într-un puț săpat de braconierii din Kenya atunci când avea doar o lună de zile și s-a pierdut de „familia” lui.

Puiul de elefant a fost salvat de David Shelldrick de la „Wildlife Trust”, o organizație care se ocupă de salvarea și îngrijirea animalelor sălbatice. După ce puiul a primit îngrijirile necesare, el a fost transferat într-un adăpost pentru elefanți situat în Kenya.

În același adăpost trăiește și struțul pe nume Pea, care a fost salvat în aceeași zi cu Jotto.

Surprinzător este faptul că aceste două animale s-au împrietenit din primele momente de când s-au văzut, chiar dacă sunt o mulțime de elefanți la adăpost. În fiecare zi, Pea și Jotto își petrec timpul împreună, îmbrățișându-se.

„Struțul Pea se crede parte din turma de elefanți, iar micul Jotto este mai mult decât fericit să se bucure de compania prietenului său cu pene. Momentele minunate și tandre au loc într-un adăpost din Nairobi, unde cei doi se pot vindeca și crește, apoi vor deveni parte a lumii sălbatice” – spune unul dintre reprezentanții adăpostului.

Îngrijitorii de la adăpost spun că au încercat să-i găsească turma lui Jotto și pe mama sa, însă fără succes. Cei doi prieteni sunt acum de nedespărțit. Struțul are grijă de elefant, de parcă acesta ar fi puiul său.

Natura continuă să ne învețe că, indiferent de specie, orice altă ființă vie poate deveni familia noastră și ne poate ajuta să depășim pierderile și momentele grele.