Un coleg de clasă i-a dechis sutientul acestei fete. Uite ce reacție neașteptată a avut mama ei

A cui este responsabilitatea în privința a ceea ce se întâmplă la școală? A părinților sau a profesorilor? Tu, ca părinte, îi povestești copilului tău despre ce înseamnă hărțuirea sexuală și cum să se protejeze?

Această istorie arată că dacă vei învăța copilul cum să se comporte în anumite situații, îl vei proteja de consecințele neplăcute ale acestora.

Un băiat din clasă îi dădea tot timpul târcoale unei fete. Totul a ajuns până la aceea, că într-o zi acesta i-a deschis sutientul, iar fata în aparărarea sa, l-a lovit de două ori peste față.

Părinții au fost invitați la școală și povestea a luat o altă întorsătură…

Când a fost sunată, mama fetei era la serviciu, mai avea 2 ore până încheia tura. Era soră medicală și nu purta telefonul cu ea peste tot, pentru a nu fi deranjată. Așa că cei de la școală au sunat la spital și acesteia i s-a transmis că fiica sa a lovit un băiat peste față și că situația este destul de complicată.

Femeia a ajuns la școală peste aproximativ o oră, iar directorul a întâmpinat-o cu fraza: „Vă așteptăm de mult timp!”. În biroul acestuia se mai aflau: dirigintele, părinții băiatului și băiatul cu sânge pe față.

-Îmi cer iertare. Am avut un pacient de 7 ani căruia i-am cusut o rană la cap, provocată de lovitura mamei sale și am fost nevoită să dau și declarații poliției. –  a zis mama fetei.

Auzind asta, directorul a roșit și a trecut la subiect.

-Băiatul o trăgea pe fiica dvs. de sutien, iar ea l-a lovit din cauza asta de 2 ori, până la sânge.

Totul a sunat ca o acuzație, așa că mama fetei a spus următoarele:

-Am înțeles! Acum vreți să aflați dacă voi înainta o plângere împotriva băiatului pentru hărțuire sexuală?

Toți cei prezenți au făcut fețe serioase și au devenit nervoși. Nimeni nu a așteptat un astfel de răspuns. După care, a intervenit profesorul:

-Nu este un caz atât de serios! Nu este o tragedie, cred că trebuie să ne păstrăm calmul.

Mama băiatului a început să plângă, iar femeia a decis să asculte ce spune fiica sa:

-El mă trăgea de sutien. I-am spus profesorului despre asta, iar el a zis să nu-i acord atenție. Atunci când mi l-a deschis, l-am lovit. – i-a explicat fata.

Auzind acestea, mama l-a întrebat pe profesor de ce nu a întreprins nicio măsură în acest caz.

-Vreți eu să vă ating acum în partea din față a pantalonilor? – i-a zis aceasta.

-Sunteți nebună de cap?- a reacționat profesorul.

-Atunci, poate veniți dvs. să mă trageți de sutien? – i-a propus mama fetei.

Directorul a intervenit cu fraza „Fiica dvs. și-a lovit colegul!”

-Nu! Ea s-a apărat de o hărțuire sexuală. A făcut-o pentru că nu a făcut asta profesorul. Fiica mea are 168 de cm, iar acest băiat aproape 2 metri. El e mai puternic și mai înalt ca ea.”

Mama băiatului plângea încontinuu, iar tatăl acestuia a roșit.

Povestea nu s-a terminat aici. Mama fetei s-a plâns superiorilor din învățământ pentru comportamentul directorului și a profesorului, iar aceștia au promis că îi vor sancționa.

Iată de ce întotdeauna trebuie să fii de partea copilului. Nu lăsa totul sub tăcere. Protejează-ți copilul!

Sursa