Un câine a devenit noul erou al Internetului! Are o privire profundă și zâmbește exact ca oamenii!

Numele lui este Nori și nimeni nu îl poate privi în ochi fără a rămâne surprins. Pentru că, din corpul unui câine mic și pufos, la tine se uită… un om? Iar atunci când Nori zâmbește, și mai mult seamănă la chip cu oamenii.

Face-ți cunoștință, el e Nori. Și el este un câine! 

Nori locuiește în Seattle, alături de stăpâna sa Tiffany și iubitul ei Kevin. El este o încrucișare între un ciobănesc australian și un toy-pudel, datorită acestui fapt câinele are un aspect atât de neobișnuit. Dar de unde are Nori niște ochi atât de deosebiți și obiceiul de a zâmbi ca oamenii, nimeni nu știe.

Stăpâna lui povestește că atunci când Nori era cățeluș, era aproape imposibil să se plimbe cu el, pentru că toată lumea o sâcâia cu întrebări. Acum, că i-a mai crescut blana, a devenit mai ușor. Dar oricum, cineva poate apărea cu pretenția: „De ce câinele tău mă privește așa?” Iar Nori doar vrea să se joace, este un cățel activ și inofensiv.

După ce stăpâna lui Nori a publicat o fotografie cu el pe Twitter, el a devenit un adevărat star, adunând peste 9000 de aprecieri și multe comentarii. Mulți utilizatori chiar au presupus, că Tiffany a utilizat o aplicație pentru a-i schimba chipul.

Evident, Nori are propriile sale profiluri pe rețelele de socializare, unde constant apar abonați noi. Ei și-ar dori să vadă câinele dus la un grimer – oricum mai trebuie tuns din când în când, așa îi poate crea o imagine mult mai „umană”. Dar Tiffnay este împotrivă. Ea spune că Nori este înzestrat cu această înfățișare de la natură și este cu totul altceva să îl schimbi special pentru a te amuza pe seama lui. Nici într-un caz!