Un bărbat l-a rugat pe Dumnezeu să îi schimbe cu locurile cu soția sa… Continuarea o să te amuze!

Bărbatul este considerat capul familiei, cel ce o hrănește… Cât este de greu să faci acest lucru! Însă sexul masculin este considerat cel puternic, anume din motivul că trebuie să învingă dificultățile. Iată că un bărbat a obosit și s-a săturat până-n gât de o astfel de viață.

El a decis să se adreseze lui Dumnezeu cu o rugăminte: ,,Doamne, te rog din tot sufletul, schimbă-ne cu soția cu locurile. Ea nu merge la serviciu, ziulica întreagă stă acasă, mai nimic nu face, doar așa niște mărunțișuri prin gospodărie. Vreau și eu să trăiesc așa!” Dumnezeu l-a ascultat și i-a răspuns: ,,Ei bine, fie cum zici!”. Și i-a îndeplinit rugămintea.

În dimineața următoare se trezește bărbatul și, după cum i se cuvine unei adevărate femei, sare din pat. Cum altfel? Doar trebuie să gătească dejunul, să îl pregătească pe fiul mai mare de școală, pe cel mic să-l ducă la grădiniță, apoi repede la magazin după produse și încă prânzul are de gătit. După gătit urmează rufele, călcatul, curățenia.

Parcă aproape s-a eliberat, cum a venit ora să fugă după cel mic să-l ia de la grădiniță. Copiii i-a hrănit, vesela a spălat-o, e timpul temelor de acasă. Până i-a ajutat cu temele de acasă, a venit și timpul de gătit cina.

Toată familia a luat cina, iarăși vesela e de spălat, a strâns masa, copiii i-a băit și i-a culcat… Gata! Acum se poate de odihnit puțin. Îndată ce s-a culcat, soția și-a amintit de datoria conjugală.

Așa bărbatul a dus-o o lună întreagă. Dar și această viață a devenit grea și obositoare și el iarăși a început să îl roage pe Dumnezeu: ,, Doamne! Întoarce, te rog, totul la locurile sale! Nu mai rezist așa!” Iar Dumnezeu îi răspunde: ,,E târziu, bărbatule, ești însărcinat!”

sursa