Uite cum vede această tânără prințesele Disney. Le-a reinventat într-un mod senzațional

Isabelle Staub este o artistă care s-a făcut remarcată în toată lumea datorită desenelor sale computerizate. Ea a desenat prințesele din filmele animate Disney într-un stil mult mai modern și mai realist.

„Sunt pasionată de Disney încă din copilărie, de aceea am decis să desenez prințesele în stilul meu. Am făcut-o din plăcere.” – spune Isabelle. După cum putem observa și noi, i-a reușit foarte bine, deși un desen îi ia cam 8-12 ore de lucru. Aproape tot procesul este realizat în Corel Painter, însă varianta finală este definitivată în Photoshop.

În acest mod, mult îndrăgitele prințese Disney au fost reinventate și au căpătat o nouă viață. Tânăra însă nu se oprește aici.

„Intenționez să încep o nouă serie de desene. Cineva mi-a sugerat să fac și personaje negative și cred că e o idee superbă. Dar deocamdată voi lua o pauză de la personajele Disney” – a mai spus tânăra.

1. Pocahontas, Pocahontas 

2. Ariel, Mica Sirenă

3. Belle, Frumoasa și Bestia

4. Esmeralda, Notre-Dame de Paris

5. Tiana, Prințesa și Broscoiul

6. Jasmine, Aladdin

7. Aurora, Frumoasa adormită

Desenele Isabellei au fost apreciate de către sute de mii de oameni pe Instagram. În prezent, aceasta lucrează la propria sa carte pentru copii. Cu siguranță, ilustrațiile vor fi fenomenale!

Sursa