Tu poți schimba lumea, la propriu! Uite cum argumentează asta oamenii de știință. O să fii șocat!

Lauriații premiului Nobel în domeniul fizicii au demonstrat, fără vreo îndoială, că lumea fizică este un ocean întreg de energie, care apare și după o milisecundă dispare, pulsând din nou și din nou.

Nu există nimic continuu și solid. Așa e lumea fizicii cuantice.

S-a demonstrat că numai gândul ne permite să adunăm și să menținem împreună acele „obiecte”, pe care noi le vedem în acest câmp neschimbat de energie.

Atunci de ce noi vedem persoana și nu un cheag de energie, care clipește?

Imaginează-ți o peliculă de film.

Filmul este un set de cadre cu o frecvență de aproximativ 24 de cadre pe secundă. Cadrele sunt despărțite de intervale de timp.Însă datorită vitezei, un cadru se schimbă cu altul și are loc o iluzie optică care ne face să credem că vedem imagini neîntrerupte.

Noi avem 5 simțuri fizice ( văz, auz, miros, pipăit și gust). Fiecare dintre ele are un anumit spectru( de exemplu: câinele aude sunetul într-un alt diapazon decât noi; șarpele vede într-un alt spectru decât noi).

Altfel spus, setul nostru de simțuri percepe marea de energie din jur dintr-un anumit unghi și, reieșind din asta, formează imaginea. Acesta nu este un tablou complet și concret. Este doar o interpretare. Toate interpretările sunt bazate exclusiv pe „harta noastră interioară” a realității pe care o avem formată și nu pe adevărul obiectiv. „Harta” noastră este rezultatul experienței acumulate de-a lungul vieții. Gândurile noastre sunt legate de această energie invizibilă și definesc ceea ce formează această energie. Gândurile strâng la propriu particulă cu particulă pentru a crea viața fizică.

Privește în jur. Tot ce vezi în această lume fizică a pornit de la o idee, care a crescut în măsura în care a fost împărțită și exprimată, până în momentul în care s-a făcut suficient de mare pentru a deveni un obiect fizic.

Noi devenim ceea la ce ne gândim cel mai mult. Viața noastră devine ceea în ce credem mai mult. Lumea este oglinda noastră, care ne permite să simțim sub aspect fizic ceea ce credem că e adevărat pentru noi… Atât timp cât nu ne vom schimba punctul de vedere.

Din ce este compus corpul omenesc?

Corpul omenesc este compus din sisteme de organe. Sistemul de organe este compus din țesuturi și organe. Țesuturile și organele sunt compuse din celule. Celulele sunt compuse din molecule. Moleculele sunt compuse din atomi. Atomii sunt compuși din particule subatomice. Iar particulele subatomice sunt compuse din energie!

Din ce este alcătuită lumea fiecăruia?

Lume noastră este constituită din spirit, minte și corp. Fiecare dintre aceste 3 elemente îndeplinește o anumită funcție, pe care celelalte nu o pot vedea. Ceea ce văd ochii și simte corpul este o lume fizică pe care o vom numi Corp. Corpul este un efect, creat dintr-o anumită cauză. Această cauză este gândul. Corpul nu poate crea. El poate doar simți și să fie simțit. Gândul nu poate simți, el poate doar să inventeze, să creeze și să explice.

De ce vă spunem toate astea?

Pentru a ști că fiecare dintre noi are posibilitatea de a vedea Universul altfel, că fiecare dintre noi poate transpune în realitate propriile dorințe.

John Assaraf

Sursa