Trucuri de hairstyle care te fac să pari mai tânără

Dintotdeauna femeile au fost preocupate de ştergerea câtorva ani de pe chipurile lor, iar asta a rămas şi în ziua de azi o cursă contra cronometru. Azi îţi arătăm care sunt cele mai potrivite coafuri pentru care poţi opta, dacă vrei să arăţi mai tânără.

1. Bobul scurt, asimetric

Această coafură arată foarte cool de cele mai multe ori, însă evit-o dacă ai faţa rotundă. Nu va face altceva decât să accentueze acest lucru. Altfel, bobul asimetric este în tendinţe şi sezonul acesta, aşa că dacă ai chef de o schimbare de look, go for it!

coafuri1

2. Coafurile messy

E o întreagă artă în spatele acestor coafuri care te fac să arăţi ca şi cum acum te-ai fi dat jos din pat. Cert e că majoritatea te fac să arăţi mai tânără, mai fresh, mai cool, aşa că le poţi alege cu încredere!

22

3. Coafurile cu împletituri

Dintotdeauna împletiturile au şters câţiva ani de pe chipurile femeilor, aşadar nu-i de mirare de ce majoritatea le preferă, mai ales atunci când vine vorba de evenimente speciale.

32

4. Coafurile cu bucle

Aceste coafuri îndulcesc trăsăturile feţei şi de aceea sunt foarte indicate celor care vor să mai şteargă doi-trei ani de pe chip. În plus, sunt şi super sexy!

42

5. Coafurile cu o culoare deschisă a părului

Nu trebuie neapărat să-ți vopsești părul în totalitate, poți opta pentru o culoare mai deschisă pentru câteva șuvițe în jurul feței. Părul închis la culoare, întunecă și tenul, făcându-l să arate mai obosit, pe când nuanța de blond are efect opus.

52

6. Bretonul

Părul cu breton este de mult timp în topul preferințelor femeilor din întreaga lume. Și e de înțeles, pentru că maschează anumite imperfecțiuni ale feței, mai ales dacă ai fruntea lată, și îți conferă un look proaspăt, cât mai tineresc. În plus, acesta distrage atenția de la liniile inestetice de pe față.

Poți opta pentru un breton mai lung, care să cadă pe o parte și să arate cât mai natural, neuniform. Îl poți aranja cu spumă de păr sau fixativ, astfel încât să prindă volum și, de ce nu, să se onduleze, pentru că valurile fine îți conferă un aer șic și tineresc.

61

7. Coafurile pony tail

Această coafură este una ușoară, dar de mare efect. Este o coafură stilată și feminină, surprinde perfect latura copilăroasă și, indiferent de vârstă, „coada de cal” te va face să arăți precum o adolescentă.

71