Top 9 filme psihologice cu final neașteptat, care îți pot schimba conștiința

Îți prezentăm, mai jos o listă cu filme psihologice care este imposibil să nu te marcheze. Sunt filme pentru gusturi diferite, dar foarte profunde. Vă dorim vizionare plăcută!

The number 23

După ce Walter (Jim Carrey) primește în dar de la soția sa o carte, viața lui se schimbă radical. Asta deoarece conținutul acestei cărți este despre o crimă, ce pare a fi o reflecție din viața reală a lui Walter.

Tot ce se întâmplă cu eroul principal din carte, îi amintește acestuia de propriul destin…

Take Shelter

Eroul principal, soț și tată, este chinuit de niște halucinații apocaliptice.

Problema constă însă în aceea că el nu știe dacă să-și protejeze familia de uraganul care se apropie sau de sine însuși.

The Ledge

Pentru nu știu a câta oară, un ofițer de poliție trebuie să convingă pe cineva să nu sară de pe acoperiș. Doar că de data aceasta, incidentul are loc într-o zi nu tocmai obișnuită pentru el.

După o perioadă, acesta își dă seama că acest caz nu este ca celelalte…

Return to Sender

Este o istorie cu final neașteptat despre o asistentă medicală ce trăiește într-un orășel mic și acceptă să meargă la o întâlnire pe nevăzute. Însă, cel pe care-l întâlnește nu este așa cum îl crede ea.

Mindhunters

Șapte psihologi criminaliști din FBI sunt supuși unui test pe o insulă, care le va permite să ajungă într-o divizie specializată numită „Minte ucigașă”. Ei vor trebui, după niște semne puțin vizibile, să găsească ucigașii în serie. Toate însă până nu-și dau seama că, chiar printre ei este un asemenea criminal.

The Silence of the Lambs

Un psihopat răpește și omoară femei în mai multe regiuni din SUA. FBI, fiind convinsă de faptul că de toate aceste crime se face vinovat o singură persoană, îi dă misiunea agentului practicant, Clarice Starling, să colaboreze cu Hanibal Lecter, un criminal și psihiatru în același timp care stă la închisoare.

The Hidgen face (La cara oculta)

O chelneriță pe nume Fabiana face cunoștință cu unul dintre vizitatorii cafenelei în care lucrează. Ea se îndrăgostește și pentru ea totul pare ideal: iubitul ei este dirijor, este deținătorul unei vile impunătoare, însă în scurt timp apar niște lucruri neprevăzute. Poliția cercetează cazul dispariției fostei logodnice a dirijorului, iar fata începe să simtă că ceva nu este în regulă în această casă.

Whiplash

Este povestea unui tânăr toboșar ce vrea să obțină succes și să devină renumit. Pentru aceasta el este ajutat de dirijorul celei mai bune orchestre din țară.

În scurt timp, tânărul însă devine obsedat de succes…

Black Swan

O prim-balerină de succes urmează să joace unul dintre cele mai mari roluri din cariera sa, însă o altă balerină, în viziunea ei, vrea să-i ia locul.

Odată ce evenimentul se apropie această frică este tot mai intensă…

Sursa

error: Content is protected !!