Top-10 tunsori scurte pentru cele mai curajoase dintre femei!

De cele mai multe ori, înainte să îți tunzi părul scurt, ai nevoie de ceva timp pentru a te gândi. Trebuie să analizezi toate avantajele și dezavantajele, cum și cât de greu îți vei aranja părul, cât de greu vei reveni la părul lung și multe altele. În plus, trebuie să iei în considerare cât de bine se asortează părul scurt cu stilul tău și trăsăturile feței tale.

Totuși, dacă ești una din femeile care iubesc să experimenteze, atunci imaginile din selecția noastră sigur te vor ajuta să faci următorul pas! Îți prezentăm câteva variante de tunsori scurte pentru cele mai curajoase femei!

Scurtă și elegantă – tunsoarea Pixie

Femeile, care sunt îndrăgostite de tunsorile ultra scurte, trebuie să atragă atenția la această coafură elegantă și extrem de stilată.

Tunsoarea Pixie în straturi

Tunsoarea Pixie este extrem de răspândită printre femeile de orice vârstă. Aceasta permite femeilor trecute de vârsta medie să arate mult mai tinere și îngrijite. Este o opțiune foarte practică, deoarece nu necesită prea mult timp pentru uscare și aranjare.

Tunsoarea scurtă în mai multe straturi

Aceasta este varianta perfectă pentru acele femei, care își doresc să arate simplu, dar în același timp, feminine și atrăgătoare.

Tunsoarea scurtă cu breton

Acest model se va potrivi perfect pentru fete dar și pentru femeile de vârstă medie. Îți va permite să arăți curajoasă și să ieși din tipare. Nu te teme să experimentezi și să încerci ceva nou.

Tunsoarea universală – Bob

Tunsoarea Bob este una clasică, foarte populară printre femeile de orice vârstă, care nu va ieși niciodată din modă, datorită simplității sale. Cu siguranță nu vei regreta dacă o vei alege!

Părul scurt pentru femeile active

O astfel de coafură nu necesită prea mult timp pentru aranjare, se usucă repede și poate lua orice formă, fără a depune efort. Ai nevoie de puțină ceară de păr sau pudră de volum și coafura e gata!

Dacă ești genul de femeie căreia îi place să experimenteze și nu îți va fi greu să renunți la părul lung, atunci de ce să nu încerci?

Ai făcut deja alegerea?