Ținute de poveste în stil mamă – fiică care te vor fascina!

În ultima vreme, tendința de a purta rochii mamă-fiică a devenit atât de populară, încât multe branduri au lansat diferite colecții în stilul family look. Dacă înainte acesta caracteriza doar ținutele mamei și a fiicei îmbrăcate în rochii asemănătoare, acum acesta s-a răspândit asupra tuturor membrilor familiei, inclusiv și a animalelor de companie.

Există foarte multe opțiuni de a crea imagini stilate în stilul family look, dar totuși cele mai fabuloase rămân look-urile mamă-fiică. Am adunat o selecție cu cele mai inedite ținute care cu siguranță te vor impresiona și pe tine!

Astăzi, poți găsi astfel de seturi pentru orice ocazie: haine în stil casual, rochii de vară și ținute elegante de seară. Aici nu doar culoarea este asemănătoare, dar și modelul rochiei.

Doar imaginează-ți, câtă bucurie va fi în ochii micuței când se va vedea în aceeași rochie ca și cea a mamei, căci toate fetițele în copilărie încearcă să își imite mama, îmbrăcându-i hainele și probându-i pantofii!

Cel mai des, fashionistele aleg ținutele asortate pentru o ședință foto organizată cu stil. Poți opta pentru niște ținute în stil family look pentru a sărbători ziua de naștere a prințesei tale într-un mod deosebit. Acestea vor fi potrivite și la o nuntă, chiar dacă sunteți niște simple invitate. În rochiile asemănătoare mamă-fiică veți arăta foarte armonios și original.

Indiferent de ocazie, ținutele family look vor deveni varianta perfectă care accentuează unitatea și înțelegerea din familie.