Ține de datoria fiecărui bărbat: 20 de lucruri pe care să le învețe până la 30 de ani!

Dacă ai 29 de ani și 11 luni, mai ai o grămadă de timp să le reușești pe toate!

20.Să nu sfârșești o plantă de cameră

Chiar dacă nu știi cum a ajuns în casa ta, asta nu te salvează de responsabilitate. Pur și simplu, imaginează-ți că planta este un om viu și dă-i de băut în mod regulat.

19.Să te bucuri de timpul petrecut făcând sport

Da, ție îți place să te trezești cu noaptea-n cap și să mergi la alergat! O, dar aceste flotări! Și aceste tracțiuni! Oh da, în sfârșit ai descoperit bucuriile aduse de practicarea sportului. Dar, desigur, cel mai plăcut moment este să te lauzi cu succesele tale pe rețelele sociale.

18.Să te îmbraci corespunzător la fiecare eveniment

Să apari la înmormântare într-un costum de sumo nu mai este la fel de distractiv ca înainte. Dar îți poți surprinde rudele îndepărtate, purtând un costum clasic!

17.Să pregătești o cină adevărată

Pentru a te impresiona pe tine însuți. Cât de iscusit ești!

16.Să înțelegi, pe ce se duc banii

O persoană matură este în măsură să se așeze duminică seara și să întocmească un tabel cu cheltuielile făcute în weekend. Și înghițind noduri, să își dea seama că o parte bună din salariu s-a dus pe bere și poker.

15.Să coși un nasture

Să te mândrești cu tine însuți și să știi că nu e totul pierdut. Totuși, ar fi mai bine dacă ai ști asta lângă o femeie, care știe să coase nasturii.

14.Să înțelegi, cum prietenul tău a reparat calculatorul

Se pare că acum nu mai este suficient să pui o sticlă de whiskey pe masă și să îi mulțumești prietenului că ți-a salvat calculatorul din ghearele virușilor. Pune două sticle în fața prietenului tău și roagă-l să-ți spună ce, cum și pentru ce a făcut.

13.Să soluționezi conflictele fără bătaie

Omul care evită bătaia, nu este întotdeauna un laș. Uneori pur și simplu îi este lene. În fine, lupta nu este un panaceu și, dacă poate fi evitată, atunci este mai bine să o eviți.

12.Să folosești burghiul

Orice bărbat, înainte de a recunoaște înfrângerea în fața unei bucăți de zid distruse, trebuie să se apropie de inamic cu burghiul. Poate funcționează?

11.Să cânți aceeași melodie la orice instrument muzical 

Nu contează ce piesă va fi. Important e să fie de la început și până la capăt.

10.Să nu vorbești doar despre tine

Una dintre cele mai importante abilități ale omului matur – să asculte. În primul rând, poți afla multe lucruri noi. În al doilea, poți să nu dezvălui prea multe lucruri noi și complet inutile despre sine.

9.Să apreciezi arta clasică

E bine să ai una sau două arii preferate atât pentru dezvoltarea spirituală, cât și așa, pentru imagine.

8.Să îți lauzi prietenii pentru realizările cu adevărat importante

Înainte, dacă un prieten făcea ceva remarcabil, era suficient să-l lovești dureros pe umăr și să-i spui: „Ești un idiot!” A sosit momentul să îți exprimi admirația privindu-l direct în ochi și fără înjurături.

7.Să faci nod la cravată 

Chiar dacă lucrezi în calitate de barman și tricoul este cel mai întrebat element al garderobei tale, învață să îmblânzești simbolul exploatării oamenilor la birou.

6.Să fii tolerant cu copiii

Cu câțiva ani în urmă, puteai să te întinzi cu unul din oamenii mici pentru ultimul „Kinder Surprise”. Aceste vremuri au trecut. Acum, copiii îți provoacă un zâmbet ușor condescendent. Lasă-l să ia ultimul „Kinder Surprise”. Piciul nu știe, că acasă ai un sertar plin din astea.

5.Să respecți punctul de vedere opus

Sau, cel puțin, să te prefaci.

4.Să te bucuri de singurătate

Spre vârsta de 30 de ani, confruntându-te cu tine însuți, nu mai alergi îngrozit la prieteni. Te așezi confortabil, îți faci un ceai și te întrebi: „Ei cum, ce mai faci?”

3.Să te împrietenești cu o femeie

Uneori, femeile sunt pur și simplu oameni. Deci, rezultă că te poți împrieteni cu ele.

2.Să accepți critica constructivă

Înainte, auzind de la un prieten „Scuze, dar acest tablou al tău în stilul cubismului timpuriu este un rahat” îți ardeai toate lucrările. Acum îi ceri politicos prietenului să îți explice, de ce este rahat. Și abia după asta dai foc la toate lucrările tale.

1.Să supraviețuiești unei despărțiri dureroase

Una, despre care nu se vorbește cu prietenii. Una, după care stai în tăcere lângă prieteni și fumezi. Despărțirea care conferă profunzime privirii și riduri feței.