Tendința Grombre ia amploare! 17 Femei care au decis să-și accepte culoarea naturală a părului!

Să te împaci cu faptul că părul tău încărunțește poate fi destul de dificil. Mulți oameni încearcă să fugă de acest adevăr, vopsindu-și părul, dar pe termen lung acest lucru poate deveni obositor. Anume din acest motiv, unele femei aleg să renunțe la vopseaua de păr și să-și accepte culoarea naturală.

1.„Pentru mine, încărunțirea înseamnă acceptarea procesului de îmbătrânire. Am o mulțime de păr gri și am vrut să văd ce se va întâmpla dacă voi înceta să-l ascund. În schimb, am încercat produsele pe bază de plante pentru a-l scoate în evidență. Asta a fost acum aproape 2 ani și părul meu, ca și încrederea mea, nu au fost niciodată mai puternice.”

2.

3.„Îmi amintesc cum în clasa a VII-a, în timpul unei pauze în curtea școlii, cea mai bună prietenă, apucând de un fir din vârful capului meu, a exclamat: „Ai un păr gri!” Când am împlinit 16 ani, aveam mai mult păr gri decât puteam să ascund și am început să îl vopsesc în fiecare lună. Am continuat până prin 2015, când am început să mă gândesc, să renunț la vopsea. Iată-mă astăzi, la 27 de ani, cu capul plin de păr gri, fără să-mi ascund frumusețea naturală!”

4.„Unii oameni au părul negru, alții au părul blond – cei care sunt suficient de norocoși au părul alb.”

5.„Părul gri nu este o definiție a vârstei. Fii tu însuți. Fii autentic. Fii îndrăzneț!”

6.

7.„8 luni de tranziție nu au fost ușoare… pentru cei care mă văd greșit…”

8.„M-am luptat cu lipsa de stimă de sine atât de mult timp, dar ce senzație uimitoare am avut după această schimbare! Mă simt liberă, mai ales pentru că nu am stresul de a-mi vopsi părul vreodată din nou.”

9.„La cei 36 de ani ai mei, părul meu argintiu strălucește și arată așa ca MINE. Îmi dă atâtea superputeri!”

10.„În calitate de coafor, am descoperit că ador părul natural de culoare argintie. Până la urmă am decis să renunț să îl mai vopsesc și am început să-mi încurajez și să-mi ajut clienții să-și crească părul argintiu natural.”

11.„A trecut mai mult de un an și jumătate de când mi-am vopsit ultima dată părul și consider că nu am putut lua o decizie mai corectă în viața mea!”

12.„Părul cărunt mă face să ies în evidență din mulțime. Este un subiect de mândrie și, de multe ori, străinii mă întreabă unde mi-am vopsit părul atât de frumos, la care le răspund că natura însăși a făcut-o pentru mine.”

13.„Am observat primul meu păr gri la vârsta de 9 ani. Îmi amintesc de mine la acea vârstă, uitându-mă îngrozită la acele fire albe în oglindă. Așa că, într-o zi am decis să le fac să dispară, tăindu-le de la rădăcină, fără să știu că după câteva zile, acestea vor apărea triumfătorare din nou pe capul meu. Din acea zi am știut că acele fire albe vor fi acolo mereu, indiferent ce nu aș face.”

14.

15.

16.„Îmbătrânirea cu grație înseamnă că nu renunț la mine. Îmi accept sălbăticia pe care am descoperit-o odată cu părul meu gri. De asemenea, vreau să le arăt fiicelor mele că, uneori, urmărind standardele de frumusețe, ne pierdem în proces. Adevărata frumusețe radiază din interior și asta strălucește mai bine când învățăm să ne acceptăm așa cum suntem.”

17.