Temperamente și trăsături spirituale! Află-ţi destinul în funcţie de zodiacul evreiesc

Horoscopul evreiesc este axat, mai mult, pe defectele și calitățile umane. Înțelepții evrei, spuneau că personalitatea unui om este influiențată de luna în care s-a născut. Fiecărui semn al zodiacului îi corespunde o anumită lună. Iată care sunt lunile calendarului evreiesc, semnificațiile acestora și trăsăturile spirituale ce sunt asociate fiecărei zodii.

 • Berbec – luna Nisan

Cei născuți sub semnul Berbecului sunt curajoși, decisivi, puternici, au propriile lor opinii, atât progresive cât și agresive și mai sunt războinici și încrezători. Ei vor face totul pentru a fi câștigători. Luna Nissan marchează ieșirea evreilor din Egipt.

 • Taur – luna Iyar

Luna Iyar pe semnul ebraic, corespunde cu semnul taurului (ebraica – Shor, adică, taur, bou). Cuvântul „agresiune“ în ebraică se referă la un animal adult independent. Nativii născuți în această lună au dezvoltat un puternic simț al individualității și un devotament îndârjit față de adevăr.

 • Gemeni – luna Sivan

Gemenii sunt intelectuali și doresc să știe totul, deoarece pentru ei, cunoașterea este putere, iar mai multe informații,  le oferă posibilitatea să facă o alegere bună în viitor. Ei consideră că este greu să fii credincios și își schimbă de multe ori starea de spirit. Prin urmare, gemenii, potrivit horoscopului evreiesc, în fiecare zi pot fi diferiți.

 • Rac – luna Tammuz

Potrivit horoscopului evreiesc, racii au nevoie de îngrijire, dragoste, devotament. În plus, ei trebuie să depună toate eforturile ca să nu se gândească la trecut și să se mute departe de situația care îi deranjează. Pentru ei, aceasta este singura modalitate de a găsi fericirea și iubirea. Sloganul lor este:„Casa mea – cetatea mea.“ Ei sunt foarte atașați de familie și casă.

 • Leu – luna Av

Aceasta este a cincea lună a calendarului evreiesc. Potrivit semnului evreiesc, Leii primesc energia direct de la soare. Prin urmare, Leii cred că lumea se învârte în jurul lor. Sunt încrezători în abilitățile și capacitățile lor. Ei doresc să fie respectați, iar în caz că nu e așa, ei încep să se răzbune. Ca regi, ei pot fi mândri și eleganți. Ei nu sunt ca toți ceilalți. Punctul lor slab este inima, fiind predispuși la diferite boli cardiovasculare. Leii nu prea au încredere în cineva și se bazează pe intuiția lor atunci când fac ceva.

 • Fecioara – luna Ellul

Acestei zodii îi este caracteristică ordinea și perfecțiunea. Responsabilitatea și încrederea sunt pentru acești nativi o chestiune de onoare. Având o înclinație spre acuratețe și claritate aceste persoane pot fi editori, contabili sau chirurgi.

 • Balanța – luna Tișrei

Balanța, pe semnul evreiesc, luptă pentru echilibru și unitate într-o relație. Când vorbesc despre afaceri, acești nativi cântăresc fiecare aspect al problemei. Ei se tem să facă o greșeală sau o alegere greșită. Sunt calzi, prietenoși și săritori la nevoie.

 • Scorpion – luna Heșvan

Scorpionilor nu le place schimbarea. Ei doresc să controleze viața lor și viața celor dragi. Pierderea controlului – cea mai mare frică a lor. Dacă ei simt că sentimentele lor sunt neîmpartășite atunci iubirea lor se transformă în ură. Potrivit horoscopului evreiesc, ei sunt oameni inteligenți. Ei iubesc banii, pentru că banii le oferă control și putere. Ei sunt medici extraordinari, fiziologi și astrologi.

 • Săgetător – luna Kislev

O persoană născută sub semnul Săgetător este un optimist din leagăn. El face ca totul să fie în ordine în cel mai bun mod posibil. De multe ori Săgetătorii sunt exagerat de optimiști. Ei pot fi filosofi, profesori, mediatori. Potrivit semnului evreiesc, lor le place să călătorească, iubesc libertatea și cât mai mult spațiu. Ei sunt gata să împărtășească aceste cunoștințe cu oricine este interesat.

 • Capricorn – luna Tevet

Capricorn – semn de pământ, este foarte bine conectat cu lumea materială. Energia sa internă se referă la elementul de apă. Aceasta explică dorința capricornului de a fi util. Născut în această lună simte nevoia de prosperitate materială. Ei au încredere doar în simțurile lor, ceea ce îi face dificili să accepte ceva din exterior. Oamenii născuți în luna Tevet sunt fiabili, responsabili, grijulii, economi, punctuali.

 • Vărsător – luna Șevat

Vărsătorii sunt rebeli prin natura lor. Ei folosesc toată puterea voinței lor pentru a sparge limitele vechi. Trecutul este ceva trecător pentru vărsători. Potrivit horoscopului evreiesc, ei devin mari oameni de știință, hackeri sau asistenți sociali. Ei reușesc, în cazurile în care implică, să facă ceva revoluționar. Vărsătorii sunt unici. Ei stau departe de mulțime, dar totuși, se fac observați. Vărsătorii prezintă o influență excepțională și unică asupra istoriei omenirii, ei pot lua totul sub control, restricționa și supune ego-ul lor să fie plin de compasiune. Aceste persoane trăiesc foarte modest și simplu.

 • Pești – luna Adar

Potrivit semnului evreiesc, peștii sunt oameni de succes în orice afacere, profit și bogăție, bunăstare, căsătorie… Ei sunt deosebit de sensibili și vulnerabili. Au o intuiție bună în comparație cu celelalte zodii. Mulți pești sunt înzestrați cu talente de matematicieni, oameni de știință, fizicieni, oameni de creație (de exemplu, Albert Einstein sa născut sub semnul peștilor). Nativii pești sunt, de obicei, foarte liniștiți. Ei absorb problemele altora. Fizica, chimia, filosofia și psihologia este a doua natură a peștilor. Ei sunt capabili să înțeleagă și să ierte. Sunt pasionali și oferă iubire – ceva ce restul ar trebui să depună eforturi.

Sursa