Te vei prăpădi de râs! Uite ce i-a răspuns această femeie deșteaptă, soțului nemulțumit de viața sexuală

Bancurile știu cel mai bine să facă un adevăr, mai puțin dureros. Dar cu siguranță fiecare dintre ele sunt inspirate din viață. Iată o situație cu care se confruntă multe cupluri, trecute de prima tinerețe. Deși în realitate nu se întâmplă exact așa, morala merită să fie învățată.

Într-o seară, soția a găsit pe masa din bucătărie următorul bilețel: „Iartă-mă draga mea, dar trebuie să mă înțelegi… Ai deja 45 de ani și nu mai ești în stare să-mi satisfaci toate necesitățile mele de bărbat. De aceea, noaptea asta o voi petrece cu secretara mea de 20 de ani. O să mă întorc acasă pe la miez de noapte.”

Când soțul a revenit acasă, pe aceeași masă a găsit răspunsul de la soție: „Dragul meu, eu știu foarte bine câți ani am, dar nu uita că și tu nu ai mai puțini. Și dacă să fiu sinceră nici tu nu prea bine te descurci… De aceea, eu voi petrece această noapte cu un fost student de-al meu, care e de aceeași vârstă cu secretara ta. Însă ca profesoară de matematică, îți pot spune cu toată încrederea un singur lucru: numărul 20 intră în 45 de mult mai multe ori, decât 45 în 20, de aceea nu mă aștepta până dimineață”.

Sursa