Sylvester Stallone: „Nicio durere nu se compară cu cea a unui părinte, care și-a pierdut copilul.”

Pentru mulți dintre noi, a merge la cinema este o modalitate de a scăpa de realitate, de a evada în lumea fanteziei, unde până la urmă personajele întotdeauna ajung la un final fericit. Dar, te-ai gândit vreodată la actorii care ne ajută să uităm pentru câteva ore de problemele noastre? Cine îi vindecă atunci când suferă ei?

Sylvester Stallone, idolul unei generații întregi, a căzut în tăcere după ce și-a pierdut fiul mai mare, pe nume Sage.

Sage era primul copil al lui Stallone și soția lui, Sasha Zack. A murit la vârsta de 36 de ani, pe 13 iulie 2012, în apartamentul său din Los Angeles, în urma unui atac de cord cauzat de ateroscleroză. Moartea fiului său l-a doborât pe „Rocky”, el a cerut să i se ofere liniște și intimitate, pentru a-și plânge pierderea.

Actorul a spus: „Nicio durere nu este mai puternică decât atunci când un părinte își pierde copilul. Prin urmare, cer oamenilor să manifeste respect în memoria fiului meu talentat și compasiune pentru iubita sa mamă, Sasha. Această pierdere va rămâne cu noi până la sfârșitul zilelor noastre. Sage a fost primul nostru copil și centrul universului nostru și vă rog cu smerenie să nu deranjați sufletul și memoria fiului meu.”

După divorțul actorului cu Sasha Zack, în relația dintre tată și fiu au apărut neînțelegeri și momente dificile. Însă, ani mai târziu, cei doi au reușit să se împace și chiar au început să apară împreună în filme și să ofere interviuri. Stallone a lucrat cu Sage în filmul „Rocky 5” și merită menționată chimia nemaipomenită, care făcea furori între ei pe marele ecran.

Având un exemplu demn de urmat, cel al tatălui său, Sage nu a privit niciodată în urmă. El își dorea să devină actor și chiar intenționa să-și încerce abilitățile ca producător. În ciuda problemelor de sănătate, nimeni nu și-ar fi putut imagina că băiatul va muri la o vârstă atât de fragedă.

Această pierdere l-a influențat foarte mult pe Stallone, după care el s-a retras pentru a-și trăi durerea într-o liniște completă. Actorul a decis să facă față acestei tragedii în singurătate, anulându-și toate planurile.

În luna august a anului 2012, actorul și-a împărtășit durerea public: „Este foarte, foarte dificil. Aceasta este o situație teribilă, dar asta e viața reală – timpul te ajută să faci față și să încerci să supraviețuiești în ciuda celor întâmplate. Este foarte important să găsești puterea să te ridici și să încerci să trăiești mai departe. În caz contrar, poți fi tras într-un cerc vicios.”

Stallone a reușit să se întoarcă la viață și în momentul în care a fost premiat la festivalul „Globul de Aur” pentru filmul „Creed”, actorul a ținut un discurs emoționant în memoria lui Sage.