Arunci banii pe aceste cumparaturi inutile! Suvenire, jucării pentru animale și alte

Există lucruri care nu sunt folosite după ce au fost cumpărate. De ce să cheltui bani pe ele, dacă sunt inutile? Acest articol te va ajuta să îți dai seama, ce nu ar trebui să cumperi și de ce!

1.Jucării scumpe pentru animale

Pentru ce are nevoie pisica sau câinele tău de o jucărie scumpă? Animalelor nu le pasă cât costă lucrurile pe care i le oferi. De obicei, un cadou scump pentru animalul de companie îi aduce bucurie numai proprietarului. Aceeași regulă se aplică și hainelor, caselor pentru pisici și tuturor lucrurilor, de care sunt pline magazinele pentru animale.

2.Echipamentul de fitness

Un aparat de fitness la domiciliu este un lucru necesar, dacă ai suficient timp pentru antrenamente. Mulți preferă să se antreneze la sală pentru că acasă nu au aceeași stare și nici nu reușesc să obțină aceleași rezultate. În plus, aparatele simulatoare sunt pline de funcții, care nu întotdeauna sunt ușor de înțeles.

3.Produsele chimice promovate

Ar trebui să nu uiți că publicitatea nu înseamnă întotdeauna o eficacitate de 100%. Majoritatea produselor mediatizate pot fi înlocuite cu analogi mai ieftini și mai convenabili pentru tine. De exemplu, bicarbonatul de sodiu poate curăța eficient suprafețele din bucătărie și baie, sarea de lămâie înlătură calcarul, pasta de dinți te ajută să cureți bijuteriile din argint, ș.a.m.d..

4.Suvenirele aduse din vacanțe

Bineînțeles, aceste lucruri mici și drăguțe aduc bucurie și încântare. Poate și un pic de mândrie, pentru că ai vizitat multe țări ale lumii și ai adus o grămadă de suvenire. Cu siguranță, călătoria ți-a adus destule emoții frumoase, dar după sosirea acasă, suvenirele devin inutile. Singura funcție pe care acestea o îndeplinesc, este să adune praful. Această regulă se aplică și altor elemente inutile de decor: figurine, vaze, magneți pe frigider.

5.Jucăriile de pluș

Majoritatea oamenilor iubesc jucăriile moi, în special fetele și copiii. Dar jucăriile de pluș au dezavantajele lor. Ele strâng foarte mult praf, sunt destul de scumpe și ocupă foarte mult spațiu. Poți cumpăra câteva lucruri moi, dar numai cu scopul de a decora interiorul.

6.Gadget-uri de bucătărie

Producătorii diverselor ustensile de bucătărie își promovează activ produsele. Intrând în magazinele de articole pentru casă, vezi o mulțime de gadget-uri interesante la prima vedere, care ți-ar putea facilita munca în bucătărie.

Unele într-adevăr se dovedesc a fi utile, dar majoritatea nu merită să fie cumpărate. Până la achiziționarea lor, reușeai să gătești și fără un robot de bucătărie sau un dispozitiv de curățare a cepei.

7.Creme „magice”

O cremă magică te-ar putea scăpa de celulită sau de excesul de grăsime? Nu cheltui banii pe ea. Fără antrenamente sportive, o alimentație sănătoase, somn sificient și diverse proceduri, nu vei putea scăpa de kilogramele în plus.