Stilul și eleganța verii: 16 Ținute fabuloase pentru zilele însorite! Inspiră-te!

Vara 2018 și pălăriile

În perioada verii, pălăria devine cel mai actual și formidabil accesoriu. Pe lângă faptul că sunt extrem de frumoase și stilate, acestea protejează pielea și ochii de razele solare puternice. Fii atentă în alegere și gândește ținuta din timp, pentru că în caz contrar pălăria nu îți va adăuga splendoare, ci te va face să arăți ridicol.

1.Pălărie de culoare întunecată va arăta deosebit de bine în combinație cu o ținută de culori deschise. 

2.Ținutele de culoare albă sunt deosebit de actuale în această vară. O pălărie albastră-deschis și accesoriile în ton îți vor tranforma imaginea în una originală și fenomenală. 

3.Dacă însăși ținuta este în culori aprinse și bogate, atunci pălăria ar trebui aleasă într-o culoare neutră, în caz contrar riști să obții o imagine supraîncărcată.

4.Pălăria reprezintă un accesoriu expresiv, de aceea imaginea în nuanțe albe și nud va fi în același timp reținută dar și interesantă. 

Vara 2018 și pantalonii scurți

Cel mai activ și comod element al garderobei de vară sunt pantalonii scurți. Deja de câteva sezoane la rând pantalonii scurți jeans sunt extrem de populari, în rând cu ei de asemenea și pantalonii scurți din bumbac de lungimi diferite. Aici totul depinde de gustul fiecărei fashioniste în parte și de picioare, desigur.

5.O imagine romantică în pantaloni scurți? De ce nu, dacă ai îmbrăcat o bluză ușoară și ai ales pantalonii scurți cu imprimeu floral. 

6.Imprimeul în dungi este extrem de actual. Pantalonii scurți în dungi sunt primii în top sezonul acesta.

Ținutele pentru doamnele, care au pășit pragul de 40 de ani, se aleg după aceleași criterii, dar într-un stil mai elegant și reținut. Linii clasice, design deosebit, țesături scumpe, plus la asta feminitate și grație – iată cele mai importante reguli de care să ții cont în alegerea ținutelor de vară.

7.Salopeta midi de culoară albastră este o variantă elegantă și grațioasă. O poți combina excelent cu accesorii de culori aprinse. 

8.Pantalonii jeans de culoare albă în combinație cu bluzele ușoare în nuanțe gingașe reprezintă un duet foarte frumos și la modă.

Vara 2018 și rochiile

Cele mai populare modele de rochii în acest sezon sunt cele din țesături naturale: in, bumbac, șifon.

9.Roșul aprins este favoritul verii. O rochie sau un sarafan în această nuanță te va face să fii în centrul atenției la orice petrecere. 

10.Imprimeurile florale rămân la fel de populare și vara aceasta. Mărunt, colorat, într-un singur ton – totul depinde de gustul și preferințele tale. 

11.Rochia maxi este o alegere deosebit de feminină și stilată. Te va transforma într-o zână a verii.

12.O culoare foarte populară vara aceasta este și rozul. Nu există o ținută mai romantică și mai gingașă decât rochia de culoare roz.

13.Rochia cămașă este cea mai proaspătă tendință a acestui sezon.

16.Pentru serile de vară bazează-te pe stilul clasic al sarafanelor, fuste din fatin, stilul retro sau stilul boho. 

17.Seara este timpul perfect pentru a-ți dezgoli cele mai frumoase părți ale corpului. Dar ai grijă, trebuie să fie o singură parte a corpului, în caz contrar imaginea elegantă va fi distrusă.