Știai că și câinii pot avea emoții? Vezi cele mai nostime fotografii cu expresiile acestora!

Elke Vogelsang este un fotograf profesional de câini din Germania. Aceasta nu a fost meseria lui dintoteauna, și-a ales-o la o vârstă matură deja.

După o perioadă lungă și stresantă din viața sa, el a decis să schimbe cursul și să se ocupe cu ceva ce i-ar plăcea și i-ar aduce bucurie. Îi plac la nebunie câinii. Așa el a devenit fotograf profesional  specializat pe portrete de câini. Acum el este mulțumit de viața și serviciul său și face bani din joaca cu prietenii săi preferați – câinii. Visul a devenit realitate.

„Nu încetez să mă uimesc cît de unic și minunat este fiecare câine în parte. Fiecare are caracterul său special, personalitate și ciudățenii aparte. Încerc să redau asta prin fotografie.” spune Elke.

A făcut o serie de poze și a întitulat acest proiect „Dogsonality”, adică personalitatea câinilor. Acesta include fotografii cu numeroase expresii faciale și dispoziții pe care un câine le poate arăta sau pe care le-am putea interpreta ca atare.

Este un proiect în curs de desfășurare iar Elke spune că niciodată nu va obosi să exploreze ciudățenia și bucuria celor mai buni prieteni ai săi.

Vezi mai jos cele mai nostime fotografii cu cei mai drăgălași câini plini de emoții!

Fido, ești adoptat!

Mailo cel fericit!

Ignorare totală!

Panică la bord!

Kiboyo este confuz!

Ernie – cel mai modest cățel!

Mr. Îngândurare

Fericire fără margini

Dezamăgire totală!

Oare ce l-a uimit atât de mult?

sursa