Stau și mă gândesc: ”De ce nimeni nui cedează locul? Doar toți o văd! De ce? ”Eu o să vă povestesc istoria acestei femei

Când o să mai stați la coadă sau o să mergeți cu metroul, priviți în jur: nu stă vreo femeie cu o burtă mare în apropiere. Imediat o să vă povestesc o istorioară despre ea.

Iată cum se simte ea:

În burta ei se află ceva asemănător unei sticle de cinci litri , iar aceasta sticlă trăiește o viață independentă, mai mult, ea presează fară milă asupra vezicii urinare și oaselor pelviene, iar ea nu radiază de fericire din această cauză. O altă ”atingere plăcută” este și presiunea asupra coastelor.

Apropo, noaptea trecută, această femeie a dormit trei ore, pentru că ”aventurierul din burtică” a zdrobit-o din interior, mai apoi, a mers și toată noaptea la toaletă.

Stă în picioare și visează să iasă la aer, pentru că ea nu are aer, la propriu – burtica a crescut atât de mult, încât nu a lăsat nici un loc. Mai mult, trebuie să respire doar prin gură – sub forma unui bonus, pentru că are așa numita rinită vasomotorie a femeilor însărcinate. Nasul, pe scurt, este întotdeauna înfundat.

Dar – aici este paradoxul – mirosul de parfum, fumul de țigară și mâncarea alterată o simte foarte leger. Și visează la o interdicție oficială privind producerea, depozitarea și utilizarea parfumurilor, a tutunului și a fast-food-ului.

Stă în picioare și burta se împietrește periodic- acest lucru se numește ”antrenamentul contracțiilor” și ea vrea mental să aibă o stare bună pentru ambii. Pentru că în timpul acestor antrenamente i se întunecă înaintea ochilor și vrea tare la toaletă. Cu adevărat, nu pentru mult timp. Cu adevărat, foarte tare.

Când aceste simptome se retrag temporar, esofagul își revarsă brusc acidul din stomac – ei deja sunt motive mai complicate din punct de vedere hormonal, etc. Și până caută pastile să-și amelioreze durerea….i se încleaștă picioarele.

În acest caz, nu există pilule magice – acestă durere trebuie suportată. Pe lângă durerea groaznică din spate – centrul de greutate se schimbă și apare și acolo o durere insuportabilă.

Ea stă și se gândește: ”De ce, de ce nu mă lasă nimeni să trec, doar toți mă văd … Cum este posibil una ca asta? ”Și lacrimi îi vin în ochi.

Nu este pentru că ea este proastă, sensibilă și panicată – sunt prietenii ei hormonii care îi furnizează arsuri la stomac și un nas curgător, de asemenea, o fac o femeie teribil, bine, dar teribil de sensibilă și vulnerabilă.

Și, în conformitate cu psihologia feminină, acum seamănă cu o mamă pierdută a unui bebeluș, decât cu o femei adultă, care, de fapt, este.

Uită-te în jur, și dacă vezi o femeie însărcinată lăsați-o să treacă, cedați-i locul. Veți primi de la ea atâta recunoștință sinceră. Ajută, întotdeauna, un om care este acum mult mai slab și mai suferind decât tine.

Pentru a clarifica situația: această poveste nu trebuie să vă facă să deplângeți femeile însărcinate, doar să conștientizați anumite adevăruri.