Soțul care nu are dreptul să meargă la shopping cu soția, vezi de ce

1467747416-cf138c9d6f0015400dbef7814ebc740c-1

Prietena mea, înnebunită după shopping, era însoțită mereu de soțul ei la mall. Numai că soțul, ca și majoritatea bărbaților, nu împărtășește aceeași bucurie ca și soția lui. De-a dreptul surprinsă a rămas prietena în momentul în care a primit o scrisoare de la administrația mall-ului:

Multă stimată doamnă K.H.,

Cu părere de rău trebuie să vă aducem la cunoștința dumnevoastră faptul că în ultimele 6 luni soțul dumneavoastră a creat o sumedenie de neplăceri mall-ului. Vă informăm că nu o să tolerăm în continuare un asemenea comportament și cu regret anunțăm faptul că am fost nevoiți să-i interzicem accesul soțului dumneavoastră în mall. În continuare vă prezentăm câteva plângerile depuse de angajați care totodată au înregistrate de camerele interne de supraveghere ale mall-ului.

15 iunie: A cumpărat 24 de preservative, după care, fără să fie văzut, le-a aruncat în coșurile de cumpărături a altor cumpărători

2 iulie : În departamentul de achiziții casnice a instalat alarma ceasurilor ca să sune la fiecare 5 minute.

7 iulie: A lăsat pe podea urme de suc de roșii ce duceau spre veceul pentru femei.

19 iulie: S-a apropiat de consultant-vânzător și pe o voce gravă i-a zis: «Cod trei în departamentul de aparate electronice casnice». Din acest motiv consultantul a fost sancționat pentru că și-a părăsit locul de muncă la auzul acestor cuvinte.

4 august: A rugat insistent administratorul să-l lase să achite un pachet de bomboane în rate

14 august: A plasat indicatorul «Atenție!Podea umedă» pe covor.

23 august: Atunci cînd consultantul l-a întrebat dacă îi poate fi de ajutor cu ceva, soțul dumneavoastră a început să plângă și să strige: «De ce nu mă puteți lăsa în pace!».

4 septembrie: Privea în camera de supraveghere exact ca în oglindă și se scobea în nas.