Smartphone în loc de birou: regulile radicale ale companiei Netflix

Reed Hastings recomandă tuturor să comunice cu oamenii, dar nu să stea închiși în birou. CEO al „Netflix”, Reed Hastings conduce una dintre cele mai importante companii din lume. În acest an, compania va cheltui 6 miliarde de dolari pe emisiuni TV și filme. Compania însă nu are biroul ei propriu. Majoritatea muncii se execută pe un smartphone.

Reed Hastings a spus că nu are nevoie de un birou pentru a conduce și dezvolta o companie. El are nevoie de un smartphone sau un laptop.

În anul 2008, am renunțat la birou, pentru că nu aveam de semnat documente”, – a spus el în podcast-ul Reed Hastings Hoffman „Masters of Scale”. Hastings a declarat că „Netflix”, începând cu anul 2008 utilizează tehnologia „DocuSign” semnătură electronică, așa că nu mai are nevoie de documente fizice și de birou.

Am descoperit că îmi folosesc rar biroul și am ajuns la concluzia că nu am nevoie de el. Este mai util pentru mine să întâlnesc oamenii la o cafea sau un ceai”, a declarat Hastings pentru „The New York Times”.

Pe parcursul anului 2005, Hastings a petrecut două săptămâni la Roma, apoi altele două în California. Pentru el a fost un an mai dificil deoarece a perfecționat angajații ca să devină mai buni.

Sursa

error: Content is protected !!