Silueta Ginei Lollobrigida era considerată un etalon. Iată cum arată actrița la cei 90 de ani

Gina Lollobrigida a avut o carieră de succes în actorie, dar s-a manifestat și ca sculptor și fotograf.

Născută în 1927, actrița a crescut într-o familie foarte muncitoare: tatăl ei confecționa mobilă, iar mama o vindea.

Împreună cu familia, Gina s-a mutat la Roma pe când avea 18 ani și a început să-și câștige proprii bani, desenând în stradă caricaturi. Cinematografia a fost o întâmplare pentru ea, întrucât era interesată mai mult de pictură și sculptură. Unul dintre visele sale era să cânte pe scena teatrului din Roma.

Astfel, aceasta a început să studieze actoria, unde și-a perfecționat și calitățile vocale. Tot în acea perioadă ea a început să fie învitată în diverse proiecte cinematografice, pe care Gina le refuza.

Primul său rol epizodic aceasta la acceptat la insistența mamei. Deja după ce a luat locul III la concursul de frumusețe „Miss Italia 1947” Gina a început să aibă propuneri pentru roluri principale în filme.

Pentru rolul Lisei Helena Fellini în filmul „Vino în septembrie” (1961) Gina a primit premiul „Globul de aur”.

Către anii 60, actrița italiană a jucat în suficient de multe filme, pentru a-și dedica viața fotografiei și sculpturii.

La vârsta înaintată pe care o are Gina continuă să participe la evenimente mondene. Femeia speră că va trăi o viață lungă la fel ca și mătușa sa care a murit la 113 ani, fiind una dintre cele mai longevive italiene.

În tinerețe actrița cântărea 50 de kg, având o înălțime de 165 de cm. Talia sa era ca de viespe – 59 de cm. Toate femeile își doreau o siluetă ca a ei.

La ai săi 90 de ani, actrița arată extraordinar de bine. Unul dintre secretele sale de frumusețe sună în felul următor: „Iubirea este cea mai bună cosmetică”.

Sursa