Sfaturi de la Cindy Crawford: cum să arăți la 52 de ani ca de 32

Cindy Crawford e la fel ca și vinul, cu anii devine tot mai bună. La ai săi 52 de ani, ea arată la fel ca multe modele de 32 de ani. Cum îi reușește asta, află în continuare.

Nu există nicio dietă minune, decât o abordare corectă în ceea ce privește îngrijirea corpului. Ea face totul ca să se simtă bine și nu ca să arate bine în costumul de baie.

Exercițiile

Cindy combină exercițiile cardio cu cele de forță. Ea merge la sală de 3 ori pe săptămână. „Îmi încep antrenamentul cu exercițiile cardio, care durează aproximativ 20 de minute. Poate fi alergatul sau săritul pe trambulină. Lângă casa noastră există scări spre plajă. Îmi place să ascult muzică sau o carte audio în căști atunci când alerg pe ele.” – a declarat Cindy într-un interviu pentru The Cut.

Pe lângă asta, Crawford practică dansul și escaladează munți împreună cu prietenii săi.

Regimul alimentar

Regula principală a dietei sale este: fără semifabricate și produse ce conțin conservanți. „Abordarea mea este foarte simplă, nu mănânc bunătățuri nesănătoase și mâncare din pachete. Dejunul meu, de obicei, constă dintr-un smoothie bogat în proteine, la prânz mănânc o salată sau niște carne de pui, iar la cină comand niște sushi sau îmi gătesc ceva, de exemplu: paste cu carne de curcan, o salată sau niște legume la cuptor” – a menționat supermodelul într-un interviu pentru Into The Gloss.

Unicul desert pe care și-l permite Cindy este ciocolata neagră. Ea consumă câte o bucățică în fiecare seară, după cină.

Sursa