Secretul femeilor asiatice: Iată de ce au pielea atât de netedă și radiantă!

Ai observat cât de netedă, curată și albă ca porțelanul arată pielea femeilor asiatice? Și aici nu este vorba doar despre genetică, dar și despre o îngrijire adecvată și regulată și o atitudine grijulie față de propriul corp. Iată cum ele reușesc să arate atât de bine!

Nu întind pielea

Femeile din Asia nu aplică crema pe piele atât de intens cum obișnuim să o facem noi. Toate produsele cu o consistență similară sunt aplicate prin mișcări palpabile. Odată cu mișcările de masare, încep să se deplaseze de la centrul feței treptat spre conturul acesteia. Ele acordă o atenție deosebită zonelor din jurul ochilor, deoarece pielea de aici este deosebit de subțire.

Masajul facial

Masajul ajută la sporirea circulației sângelui, înlătură inflamațiile și tonifiază pielea feței. Chiar după primele proceduri se observă o îmbunătățire a culorii și luminozității pielii. Înainte de a trece la procedură, ele își curăță bine tenul și mâinile, folosesc neapărat un ulei, fie de argan, de migdale sau de măslin.

Spălare dublă

Asiaticele au adoptat obiceiul să se spele de două ori la rând. În timpul primei proceduri, ele folosesc o soluție de curățare pe bază de ulei, care îndepărtează toată murdăria acumulată în pori. A doua oară, se spală cu un produs pe bază de apă, înlăturând astfel transpirația și aspectul de piele grasă.

Ceai verde

Acest ingredient se găsește aproape în toate produsele de înfrumusețare din Asia. Femeile de aici iubesc atât de mult ceaiul, pentru că este un remediu excelent pentru pielea predispusă la acnee și roșeață.

Fără tonic, dar cu esențe

Asiaticele știu că tonicul usucă pielea și, din această cauză ea poate crăpa sau se strânge. În schimb, ele folosesc un remediu alternativ – esențe. Acestea sunt seruri pe bază de apă bogate în vitamine, minerale, aminoacizi. Esențele hidratează profund pielea și o pregătesc pentru următoarea etapă a machiajului.

Experimentează cu produsele cosmetice

Industria asiatică a frumuseții este constituită astfel încât piața este plină de beauty-bestselleruri în fiecare sezon. Nu se obișnuiește să se producă aceleași remedii ani la rând. Prin urmare, fetele de acolo nu au deprinderea să folosească un singur produs o perioadă îndelungată de timp. Datorită acestui fapt, pielea lor este mai susceptibilă la ingredientele cosmetice noi.