Se vinde o vilă cu piscină la mare! Costă un dolar!

În anunț se indica:

«Se vinde vilă  la mare. 3 etaje. Cu piscină și grădină. Prețul – un dolar».

-Prostii!- a bolmojit un cerșetor și a aruncat ziarul. Plimbându-se printre clădiri, în căutarea mâncării, el a văzut pe perete un alt anunț: «Se vinde vilă  la mare. 3 etaje. Cu piscină și grădină. Prețul – un dolar».

 «O fi xerox?» —s-a gândit cerșetorul și a mers mai departe. Ieșind pe bulevard, atenția i-a fost atrasă de un panou enorm:  Выйдя на проспект, он обратил внимание на огромный баннер: «Se vinde vilă  la mare. 3 etaje. Cu piscină și grădină. Prețul – un dolar».

Cerșetorul a căzut pe gânduri. A devenit curios, care nebun a putut să scrie un asemenea anunț și a decis să verifice. Nu avea nimic de pierdut, în afară de ultimul dolar din buzunar. Venind la adresă, a văzut acea vilă. A sunat la ușă. I-a deschis o femeie foarte frumoasă.

— Mă scuzați, eu am citit anunțul! Nu e o glumă?
— Nu.. Totul e corect!


— Vorbeam de preț. Un dolar?
— Dа. 1 dolar. Dacă sunteți interesat, puteți vedea casa.

Încântat de cele văzut, el a oferit ultimul dolar și a devenit proprietarul unei vile superbe. Dar totuși a decis să afle de ce un asemenea preț mic? În răspuns, femeia a zâmbit și a spus:  «Soțul meu înainte de moarte, a indicat în testament să vând vila, iar banii adunați să-i expediez în contul amantei sale. Cum aș fi putut să nu-i respect ultima dorință? Anunțul a stat jumătate de an, iar dvs sunteți singurul care a reacționat la el. Toate cele bune». Și a plecat.

Morala: Oferă o șansă! Trebuie doar să crezi că imposibilul este posibil!