Se dedică bărbaților! Fata care a scris asta merită un monument!

Cât de multe contradicții există în ceea ce privește relațiile dintre bărbat și femeie, drepturile și obligațiile fiecăruia, cine oferă mai mult și cine primește mai puțin…

Foarte multe femei suferă o viață întreagă din cauza că nu sunt înțelese, apreciate, susținute, la care bărbații se întreabă – care e problema? Ce vor femeile mereu?

Dacă nu știți ce vor femeile, o să vă spun eu.

Femeile vor ca voi să fiți îm primul rând bărbați!

Uitați de acest val de feminism – duceți-le gențile, achitați pentru ele la restaurant, deschideți-le ușa, protejați-le, luați asupra voastră toate problemele. O să înțelegeți de ce e nevoie de asta când veți fi așteptați acasă cu o mâncare caldă pe masă, cu o casă îngrijită și cu un zâmbet larg pe față.

Iar atunci când veți avea probleme la serviciu, ea va fi alături, te va săruta, te va susține și îți va spune că ești cel mai bun. Atunci vei înțelege că trebuie să fii bărbat, chiar dacă ea nu-ți spune despre asta.

Orice femeie își dorește un bărbat adevărat lângă ea, cât n-ar fi ea de puternică și independentă. Orice femeie vrea să fie alintată, apreciată, pentru că doar așa ea te va răsplăti.

Va fi ceea ce îți dorești, când îți dorești și cum îți dorești.

Fii bun cu ea. N-o mai călca pe nervi cu mândria, logica, puterea și caracterul tău. Sun-o atunci când v-ați certat, pentru că cel mai probabil ea așteaptă asta cu lacrimi în ochi.

Nu țipa la ea, n-o umili

Tu o ucizi cu vorbele tale. Și din acea femeie bună și gingașă, o transformi în una rea, crudă și răzbunătoare. Fiecare cuvânt jignitor spus de tine taie din ea câte o bucată de tandrețe și chiar dacă vă veți împăca, ea nu va uita niciodată de asta și nu va mai fi ce a fost.

Fii gelos pe ea, dar n-o învinovăți niciodată pentru asta

Fii furios pe cei care vor să ți-o ia, însă n-o acuza pe ea de faptul că cineva a privit-o cu ochi dulci. Apreciază faptul că ea te-a ales pe tine, că ea e cu tine și dacă o să te înșele, o va face doar din cauza faptului că tu nu i-au oferit ceea ce am spus mai sus.

Tot ce trebuie să faci tu, este să-i arăți că o iubești, că nu o vei da nimănui, că e cel mai important om din viața ta.

Pur și simplu, fii lângă ea cu mintea, corpul și sufletul tău.

Sursa