Schimbă-ți viața! Aceste 4 săptămâni te vor ajuta să scapi de greutăți!

Îți propunem o instruire eficientă de la Svetlana Pokrovskaya, despre cum în 4 săptămâni poți să-ți schimbi viața spre bine.

Recent, am primit o scrisoare de la cititor: “Bună ziua, Svetlana! Vreau să-mi schimb viața conform metodologiei tale! ” Wow. M-am gândit, dar eu am o tehnică? S-a dovedit că există! Imediat am vrut să o structrez pe puncte. Și știi că sa dovedit că totul este în mod nemaipomenit de simplu. S-au dovedit a fi patru etape: câte o săptămână pentru fiecare. În total – o lună. Doar o lună de muncă independentă pentru a-ți schimba viața spre bine! Pot promite că într-o lună nu te vei cunoaște pe tine însuți.

Deci, pentru fiecare săptămână vei avea trei sarcini care vor trebui implementate în viața ta:

  • Săptămâna 1. Curățarea corpului și a minții

1.Trezirea devreme, în jurul orei 6 dimineața.

Trezirea la primele ore ale dimineții este un pas foarte important al zilei. Felul în care te vei trezi, dipoziția pe care o vei avea îți vor reda starea de spirit pe care o vei avea în acea zi. Încearcă să te trezești mereu la această oră, indiferent dacă ai liber sau nu de la locul de muncă. Dacă nu vei face acest lucru, ceasul tău biologic va fi dat peste cap. Este foarte important ca atunci când te trezești, să adopți o atitudine cât mai pozitivă.

2.Mănâncă alimente ușoare

Pentru schimbările viitoare ai nevoie de o cantitate colosală de energie. Încearcă să-ți menții corpul tău într-o stare normală de funcționare, în ciuda influenței alcoolului, țigărilor, produselor de patiserie și dulciurilor. Alcoolul, chipsurile, sucurile cu adaos de zahăr și alimentele preparate rapid nu se încadrează în niciun concept de alimentație sănătoasă. Exclude toate acestea din programul tău alimentar. Alimentează-te sănătos, iar corpul tău va fi fericit și tu vei avea energie destulă pentru acțiune.

3.Sport

Aceasta este o etapă obligatorie. Mișcarea este viață. Sănătatea corpului fizic este o condiție indispensabilă pentru sănătatea spirituală. Opțiunile mele sunt yoga, alergatul și dansul. Încearcă să te miști mai mult în fiecare zi, sub orice formă: să dansezi în fața unei oglinzi, să mergi pe jos la muncă, să abandonezi liftul și să cobori pe scări.

  • Săptămâna 2. Curățarea spațiului

1.Curăță spațiul

Elimină tot ceea ce nu îți este de folos. Fă ordine în cameră, birou. Aruncă toate mesele, dulapurile pe care nu le folosești, dar îți ocupă anumite locuri care ar putea fi de fapt libere. Lasă doar lucrurile foarte utile și necesare, lucrurile care îți plac, care te inspiră și pe care le iubești.  Scapă de ele fără să te gândești! Vei vedea că îți va fi mai ușor să respiri.

2.Fă curățenie în treburile și obligațiile tale

Amintește-ți toate promisiunile pe care le-ai făcut față de cei din jurul tău. Decide acum ce să faci cu ele. Există de fapt două opțiuni: de a le realiza sau de a le abandona definitiv. Decide ce să faci cu ele, pentru a putea scăpa de o povară a responsabilității și nemulțumire față de tine însuți.

3.Curățarea mediului

Pune capăt relațiilor care te trag în jos. Refuză să comunici cu cei care mereu te critică în exces și sunt mereu nemulțumiți de tot. Permite-ți să fii “nerecunoscător”, “nebun”, “egoist” – dacă acesta este prețul libertății. Excepție sunt părinții. Fă acest lucru, oricât de greu va fi.

  • Săptămâna 3. Planuri, obiective și vise

1.Fă-ți planuri și realizează-le

Nu uita să-ți planifici finanțele, activitățile, odihna, timpul cu prietenii și rudele și timpul acordat ție însuți. Fă-ți mereu un plan pe care dorești într-adevăr să-l realizezi. Planificându-ți aceste lucruri, vei avea mereu timp să-ți realizezi planurile propuse.

2.Fă o listă a visurilor tale

Scrie o listă a viselor tale care tu crezi că nu se vor întâmpla niciodată. Aceste visuri pot include dominația mondială și dorința de a urca pe Everest. Imaginează-ți că toate posibilitățile sunt la picioarele tale. Visurile se vor îndeplini la timpul lor, trebuie numai să crezi în ele cu adevărat.

3.Planifică mereu

În fiecare seară, scrie planul pentru activitățile pe care le vei avea a doua zi. Acest lucru este foarte important. Chiar dacă nu îți vei aminti de existența acestui plan a doua zi, productivitatea ta va crește de mai multe ori. Acest lucru este verificat.

  • Săptămâna 4. Extindeți limitele

1.Încearcă să trăiești diferit

Mergi la o cafenea nefamiliară sau la un magazin foarte scump. Încearcă un sport nou. Cunoaște oameni noi. Încearcă să faci lucruri pe care nu le-ai făcut niciodată. Creează-ți un obicei de a încerca lucruri noi mereu.

2.Ieși din zona de confort

Mergi mai departe și privește în ochi temerile tale. Luptă cu ele. Ți-e teamă de înălțimi? Sari cu parașuta! Ți-e frică de șef – mergi la el cu propuneri îndrăznețe. Astfel vei învăța să fii mai îndrăzneț și să treci mereu peste obstacole.

3.Odihnește-te

Oprește internetul, uită uneori de rețelele de socializare, fii un pic singur. Încearcă să te odihnești fiind departe de aglomerația virtuală. Vei vedea că îți vei regăsi liniștea, iar mintea ta va fi mai limpede.

Sursa

error: Content is protected !!