Scapă de ghinion! Aruncă imediat aceste 8 feluri de obiecte ca să readuci norocul în casă!

Aproape toți avem perioade cu ghinion. Începem să cautăm cauza eșecurilor şi ne pare uneori că anumite obiecte chiar atrag ghinionul în casă. Care sunt însă aceste obiecte? Înţelepciunile şi tradiţiile populare vorbesc despre multe obiecte. Noi ţi-am selectat câteva dintre cele mai des întâlnite obiecte pe care oamenii le ţin în casă fără să-şi dea seama că le aduc ghinion.

1. Tablouri şi fotografii cu incedii şi calamități naturale

Imaginile cu erupții vulcanice, tsunami și alte calamităţi naturale atrag numai energie negativă în casă. Nu-i bine să ţii în casă nici picturi şi fotografii în care plouă sau ninge.

2. Obiecte fără pereche

Se spune că obiectele care nu-şi au pereche aduc ghinion. Trebuie să arunci de exemplu un ciorap sau un pantof vechi căruia nu-i găseşti perechea.

3. Lucruri moarte

Lucruri „moarte“ sunt animalele împaiate, florile uscate, chiar și scoicile. Acestea din urmă trebuie să fie curățate în mod regulat ca să nu te influenţeze aura lor negativă.

4. Ceasul care nu merge

Un semn de ghinion poate fi ceasul din casă, care dintr-o anumită cauză s-a oprit la un moment dat. E foarte important ca toate ceasurile din casă să funcţioneze.

5. Sticla spartă

E vorba întâi de toate de geamul spart care e considerat o breşă în aura de protecţie a casei. Trebuie să vezi dacă nu ai veselă sau oglinzi crăpate în casă, care la fel aduc ghinion.

6.Mătură veche

Dacă mătura s-a învechit încât nu mai poţi face curat ca lumea cu ea, e bine s-o arunci şi să-ţi iei alta nouă. Se spune că mătura veche poate aduce pierderi financiare.

7. Resturi de hârtiuţe în portofel

Diferite cec-uri sau tichete de transport expirate trebuie aruncate din portmoneu sau buzunare. Ele pot atrage ghinion.

8. Lucruri de care nu te-ai folosit demult

Aruncă din casă lucrurile de care nu te-ai folosit în ultimii trei ani. Acestea încetinesc mersul lucrurilor în casă.

sursa