Sărăcia este dușmanul tău: Iată 13 reguli ca să o învingi și să devii un om prosper!

Pentru a reuși să scapi de sărăcie, nu este deajuns doar să ,,faci ceva” sau pur și simplu ,,să muncești undeva”. Mai mult de atât, acesta-i drumul sigur spre sărăcie! Pentru a deveni bogat, trebuie să te conduci după anumite reguli, care te vor scoate din sărăcie.

1.Muncește cât mai puțin pentru alții. Muncește pentru tine și abandonează statutul de angajat!

2.Dacă vrei să câștigi mulți bani, oferă oamenilor ceva de valoare și ei singuri îți vor aduce banii. Însă cantitatea banilor este direct proporțională cu aptitudinea ta de a le arăta beneficiul!

3.Muncește doar prin prisma interesului tău. Uită de loialitate companiei și cultura corporativă. Compania întotdeauna se îmbogățește pe spinarea ta. În caz contrar, nu ar avea nevoie de tine ca să muncești în cadrul ei.

4.Gândește-te cum ai putea câștiga 50.000 lei pe lună. Se poate și mai mult. Mai puțin este interzis!

5.Un anturaj de oameni săraci, întotdeauna te va ține în sărăcie. Dacă la moment ești sărac, sigur ai în jur alți săraci, care nu-i respectă pe cei bogați, iar unii chiar îi urăsc. Întotdeauna trebuie să te întreții doar cu învingători și optimiști.

6.Sărăcia apare doar dacă fugi de responsabilitate. Doar tu, personal ești responsabil de starea ta materială. Nu da vina pe nimeni.

7.La temelia bogăției stă un venit pasiv puternic! Acel venit, care se depozitează în contul tău, fără contribuția ta. Creează o sursă de venit pasiv ți trăiește-ți viața într-o plăcere!

8.Studiază biografiile și gândurile celor mai bogați oameni ai lumii.

9.Care este sensul vieții mele? Cu ce m-aș ocupa, dacă aș avea bani nelimitați? Răspunde sincer! Forța, energia și pasiunea sensului vieții sunt atotputernice!

10.Visele sunt totul în viață! Visează și crede în realizarea acestora! Omul începe să moară atunci când încetează să mai viseze.

11.Ajută-i pe oameni! Nu pentru bani, ci din tot sufletul. Însă doar pe cei care îți șoptește inima. Nu e neapărat să fie rude sau cunoscuți.

12.Inițiază Jurnalul Victoriilor tale! Înfrângerile și ofensele se rețin în memorie de 7-12 ori mai mult timp decât victoriile și succesele. Dacă ai suferit o înfrângere, citește acest Jurnal!

13.Niciodată, niciodată nu renunța! Cu orice dușman, iar sărăcia este dușmanul tău, trebuie să lupți până la capăt, fără milă față de dușman și față de sine!