Revoltător! Renumitul actor Arnold Schwarzenegger pus în situația să doarmă în stradă, în fața statuei sale de bronz

Recent, în internet a apărut o fotografie cu Arnold Schwarzenegger care i-a uimit la propriu pe fanii săi. De ce actorul este nevoit să doarmă în stradă, chiar în fața statuei sale de bronz? Aflați din informațiile de mai jos.

Fotografia apărută arată momentul în care Schwarzenegger se culcă într-un sac de dormit lângă statuia ridicată chiar în fața unui hotel, la inaugurarea căruia actorul a luat parte, pe când încă era guvernatorul Californiei. Atunci conducerea hotelului i-a promis că va rezerva un număr special pentru el, care va fi disponibil în orice moment când acesta va dori să se cazeze.

Numai că atunci când Schwarzenegger a decis să petreacă o noapte în numărul său personalizat, la recepție i s-a refuzat, explicația fiind: suntem foarte solicitați, camere libere nu mai avem. Paradoxal, însă în schimbul unei plăți în avans ei erau gata să găsească totuși o încăpere.

În acel moment, Arnold Schwarzenegger a decis să le arate oamenilor că nu este nimic veșnic. El s-a culcat într-un sac de dormit, chiar în fața hotelului, sub statuia ridicată în cinstea lui. „Am fost respectat numai atunci când aveam o funcție înaltă. Peste o perioadă nimeni nu și-a mai amintit de promisiunile făcute. De aceea, vă rog să rețineți că nimic nu durează o veșnicie. Nici funcțiile, nici banii nu sunt veșnici” – a scris actorul în comentariul său la această poză.

Sperăm că aceasta a fost o mică lecție pentru fanii lui Arnold, iar actorul nu a petrecut toată noaptea acolo.

Sursa