Relatările amuzante ale unui bărbat care a asistat la nașterea fiicei sale: „Noi am născut!”

Ortografia și punctuația sunt păstrate conform originalului…

Ne urcăm la etajul 5 al spitalului de maternitate… secția de naștere… sfânta sfintelor… aici încă nu a călcat piciorul unui simplu muritor bărbat!!! Ni se oferă o cameră aparte… Ne facem comozi acolo… aud cum în camerele de alături sărmanele mame se vaicără și gem… strigă… plâng… zgârâie pereții… și eu încep să realizez UNDE AM NIMERIT ȘI CE URMEAZĂ SĂ SE ÎNTÂMPLE!!!

În lupta dintre rațiune și frică învinge dragostea față de soție. Contracțiile noastre încă sunt slăbuțe, dar începe să ne ,,înțepe” … nu vă voi descrie tot procesul contracțiilor… dar.. ÎNCĂ NICIODATĂ NU MI-A FOST ATÂT DE DIFICIL!!!

Au pus picurătoarea… ceva nu e în regulă cu acul… ies în coridor… și cu tot basul meu puternic strig peste tot etajul… ,,INFIRMIERAAaaa…” toate mamele deodată au tăcut… apoi la două dintre ele brusc a început nașterea (chiar mi s-a mulțumit pentru asta). De la ora 5 dimineața, până la ora 13:00…nici la fumat, nici la baie, tot timpul lângă soție… Îi masez sacrumul în continuu… Ea anunță medicii, că trebuie SĂ NASCĂ URGENT… pentru că la 18:00 o să ne livreze frigiderul acasă…

Aproape de orele 13:00 eu sunt extenuat ca după descărcarea unui eșalon de scutece murdare. Apoi am fost transferați din cameră pe masa de naștere (sau scaunul)… eu vroiam să dispar… să leșin… Dar conștiința nu voia să mă părăsească! SCREMETE!!! O DOAMNE, OARE POATE FI POSIBIL AȘA CEVA? EU MĂ SCREM ÎMPREUNĂ CU SOȚIA… PE OBRAJI ÎMI PLESNESC VASELE CAPILARE DEJA… OCHII ÎMI SUNT ROȘII… (încă puțin și „nășteam” și eu, alături de ea acolo)… UN STRIGĂT IREAL AL ULTIMULUI EFORT… LINIȘTE (au trecut câteva clipe, dar mie îmi pare că trec ore în șir, eu simt cum mi se mișcă și încărunțește părul)… și minunea noastră mică cu un plânset curat și nemaipomenit de frumos a anunțat întregii omeniri, că ea a apărut pe lume… ea este gata să trăiască… și îi sunt indiferenți toți cei din jur, cu excepția lui mami și tati.

Mă anunță că noi avem o fetiță… eu stau și plâng fără a mă intimida de lacrimile mele… toți din sala nașterii mă privesc respectuos… și mă felicită… iar eu stau… și îmi șterg lacrimile care nu încetează să curgă… Dragi femei… VĂ MULȚUMIM DIN SUFLET…!!!

sursa