Regulile celor mai de succes oameni. Dacă vei urma acești 5 pași, vei reuși să ai o situație financiară de invidiat

Există multe modalități bune de a obține succesul pe plan financiar. Succesul este realizarea obiectivelor și acțiunilor planificate. Acest lucru constă din mai mulți pași financiari. Cei mai de succes oameni creează noi obiective atunci când le termină pe cele vechi.

1.Petrece-ți timpul cu alți oameni de succes 

Warren Buffett și Bill Gates sunt prieteni adevărați. Nu este o coincidență. Fie că este vorba de biserică, cluburi, grupuri de lucru, sau parteneriat de vecinătate, „nimic nu este la fel de succes ca și succesul“. Oamenii se unesc datorită valorilor și obiectivelor comune, iar bunii prieteni se inspiră reciproc.

2.Principalele tale decizii trebuie să se bazeze pe obiective viitoare

Lucrurile mici nu contează dacă lucrul important se face corect. Unii spun că 80% din timpul nostru de lucru este pierdut. Ar fi un pic mai diplomatic, dacă s-ar spune că doar 20% din eforturile noastre sunt cheltuite cu înțelepciune. Dar dacă cheltui în mod corect aceste 20% – mergând spre obiectivele  tale, – restul de 80% ar putea să nu fie atât de importante.

3.Stabilește-ți o agendă

Din păcate, mulți oameni trăiesc ca o minge de metal strălucitoare într-o mașină de pinball veche: ei izbucnesc dintr-un obstacol dureros în fața altuia. Toți se confruntă cu obstacole, dar cei mai de succes oameni nu permit obstacolelor să-i nimicească. Ei continuă să lucreze la obiectivele lor, chiar dacă cineva pune obstacolele în fața lor. Uneori ei folosesc aceste obstacole ca o scară pentru următorul lor scop.

4.Cheltuie cu înțelepciune

Oamenii de succes reușesc să direcționeze toate resursele pentru a atinge obiectivul propus, sau dimpotrivă, pentru a opri cheltuielile la timp. Aceasta include timpul, educația continuă, relațiile. Dacă scopul tău este o călătorie în jurul lumii, ai nevoie de timp, bani și minte pentru a-l realiza. Poate vei găsi un bun prieten care, de asemenea, se străduiește pentru acest scop și ți se va alătura.

5.Consideră pensionarea drept o altă etapă a mișcării spre succes

Cei mai fericiți și cei mai de succes oameni încă lucrează. Mulți dintre aceștia nu lucrează oficial, ci continuă să se angajeze în diverse activități – colaborează cu o fundație caritabilă sau lucrează în școala duminicală în fiecare weekend. Nimic nu ilustrează în mod convingător succesul așa cum este: oamenii fericiți, plini de viață, productivi continuă să se îndrepte spre obiective semnificative.

Sursa

error: Content is protected !!