Răpitori ai tinereții: 4 Semne care te fac să arăți mai în vârstă decât ești!

Este bine cunoscut faptul că obiceiurile proaste ne îmbătrânesc. Însă fumatul, alimentația incorectă și expunerea la soare nu sunt singurii factori care ne fac să arătăm mai vârstnice decât suntem. Iată semnele care îi fac pe cei din jur să le considere pe fete – femei, iar pe femei – bunici!

1.Deshidratarea

Cel mai evident indiciu care face pielea să arate mai ridată și lipsită de strălucire este deshidratarea. Părul și unghiile devin fragile și arată lipsite de viață.

Pielea deshidratată la 18 ani poate arăta mai prost, decât cea îngrijită și hrănită la 40 de ani. Există multe cauze care duc la deshidratare și obiceiul de a bea mai multă apă nu ajută aici. Trebuie să ai o dietă echilibrată în grăsimi și carbohidrați. Alimentația corectă este cheia spre un aspect tânăr și îngrijit.

2.Aspectul gri

Odată cu vârsta, culoarea părului, pielii, buzelor și a ochilor devin palide și gri, se estompează. Unele femei își dau seama de asta și reușesc să-și restablească strălucirea naturală. În timp ce altele încearcă să o facă artificial cu ajutorul hainelor țipătoare, machiajului și culorilor îndrăznețe pe păr. Drept urmare, aspectul elegant se transformă într-unul ieftin.

3.Subțierea părului și a genelor

Produsele speciale de coafare și ondularea rădăcinilor oferă un volum vizual părului. Puțin șampon uscat te va ajuta nu numai să menții aspectul curat al părului, dar și matifiază ușor scalpul. Iar genele dense acoperă perfect ridurile de pe pleoape.

4.Expresia nemulțumirii și disprețului pe față

Ce fac femeile atunci când se enervează sau manifestă dezgust? Își strâng buzele și le ridică în același timp, astfel încât pliul nazolabial se adâncește, iar ochii se îngustează… Cu cât mai des o femeie este indignată, cu atât mai mult mușchii ei se obișnuiesc cu această expresie și cu localizarea ridurilor. Iată așa, o femeie tânără și frumoasă se transformă într-o bătrână nemulțumită, pe care o urăsc vecinii, vânzătorii, colegii.