Puterile magice ascunse ale pisicii: Ea îți protejează casa și îți vindecă sufletul!

Aura pisicii este atât de puternică, încât cuprinde nu doar o anumită persoană, ci și familia, casa și teritoriul, pe care pisica o consideră a ei.

Pisica este una dintre cele mai mistice creaturi de pe pământ. De aceea este important să înțelegi, că atunci când o pisică se lingușește pe lângă picioarele tale, nu numai că încearcă să obțină ce-și dorește, dar și împărtășește cu tine din puterea sa magică, astrală.

Pisica protejează casa de spiritele rele, împidicându-le să intre pe teritoriul sacru al ei. Acest lucru este util mai ales pentru cei care se mută într-o casă, în care a locuit deja cineva.

După ce a descoperit un spirit rău în casă, pisica îl urmărește ceva timp, încercând să-i determine intențiile. După ce s-a asigurat că acest spirit astral prezintă o amenințare pentru teritoriul ei, pisica face toate încercările de a-l expulza cu ajutorul câmpului său energetic.

Întrucât pisicile sunt conductoare ale energiei cosmice, ele pot aduce în casă acele energii care vor contribui la bunăstarea și prosperitatea întregii familii.

Dacă copacii transformă dioxidul de carbon dăunător în oxigen, atunci pisicile fac aceeași treabă, dar în ceea ce privește energia. Acest lucru se datorează faptului, că biocâmpul pisicii are o sarcină negativă. Nu degeaba există un astfel de ritual: când te muți într-o casă nouă, prima intră pisica.

Pisicile au abilități magice și în procesul de vindecare. Indiferent de rasă și de culoare, ele au capacitatea de a-și trata stăpânii chiar și în mod involuntar, așezându-se pe locurile dureroase.

Atunci când alegi o pisică pentru a te bucura de capacitățile ei magice, este foarte important să iei în considerare culoarea! Există câteva reguli de care trebuie să ții cont.

Culoarea neagră: vrăjitorie, puteri oculte, protecție, magie profundă! În ciuda tuturor superstițiilor, acest animal absoarbe energia negativă, îndepărtează ghinionul din gospodărie, conferă înțelepciune și pricepere. În Marea Britanie, pisica neagră este considerată un semn bun!

Pisica roșcată: un însoțitor clasic al vrăjitoarelor, sunt pline de putere masculină, de energia Soarelui și de energia lui Yang. Indiferent dacă e mascul sau femelă, reprezentanții acestei culori poartă magia bogăției, banilor, a locuinței prospere.

Pisica gri (fumurie): pisicile de această culoare, dedicate zeiței Freya, sunt tăcute și secrete. Există un obicei în Thailanda, unde pisicile cenușii sunt dăruite mireselor. Acestea aduc dragoste, fericire, noroc, precum și stabilitate emoțională.

Pisica albă: pisicile – vrăjitoare care fac magie de lună și au o mare putere de vindecare! Acestea oferă oamenilor un sentiment de frumusețe, îi scapă de presiune, încărcându-și stăpânii cu energia de curățare a sănătății. În America se consideră că aduc noroc.

Color-point (culoarea pisicii siamese), culoarea regală: Pisicile cu această culoare au fost crescute în templele siamese, păzindu-se cu zel curățenia rasei. Acestea aduc faimă și succes, longevitate, ajută la păstrarea energiei Yang.

Calico (tricoloră) – pisica zeiței supreme: Aceste pisici aduc noroc atât pe uscat, cât și pe mare, păstrează casa și familia în siguranță, aduc fericire și belșug.

Bicoloră (alb-negru, gri cu alb, alb-roșcat): Conform legendei, pisicile în două culori sunt cele mai bune de prins șoareci, dar și foarte prietenoase. Ele oferă energia înțelepciunii, înțelegerii și bunului simț.

Culoarea țestoasei: magie feminină, deoarece doar femelele moștenesc genele acestei culori. Magia pură, care oferă clarviziune și abilități de vindecare.

Pisica aurie: pisica de templu, jucăușă, înțeleaptă, regală, care dă har, ajută la cunoașterea înțelepciunii vechi și a magiei solare.