Puterea gândurilor: Iată cum tu îți creezi propria realitate!

Puterea gândurilor este una din fațetele centrale ale vieții noastre. În acest articol vei afla cum puterea gândirii creează realitatea, evenimentele, atrage oamenii și toate fenomenele.

Puterea gândurilor și experiențele

Un gând este o formă de energie, care produce rezultate concrete. Temerile nu au obiecte reale. Temerile, la fel ca și gândurile, există de la sine. Când ți se pare că frica are un obiect real (cauza fricii) – aceasta este o iluzie. Frica există ca un fenomen independent, fără un obiect real de care ar putea să-ți fie frică. Obiectul fricii este creat de puterea gândirii.

Atunci când ți se pare că obiectul fricii este un eveniment – aceasta este o iluzie. „Evenimentele” eliberează frica, care se află în straturile inconștiente ale psihicului, ca o energie subtilă „conștientă” pe care omul nu este încă capabil să o digere în acel moment al vieții sale. Același lucru este valabil și pentru experiențe, atât plăcute, cât și neplăcute.

Puterea gândurilor și evenimentele

Există manifestări ale evenimentelor. Dar evenimentele în sine nu există. Nu există evenimente dincolo de gânduri. Tot, despre ce povestește gândul, are loc în cadrul manifestării sale. Orice eveniment are doar o colorare mentală.

Puterea gândurilor și experiențele fizice 

Experiențele fizice provoacă suferință sau plăcere, datorită obiceiului de a recționa la ele mental și emoțional. Fără evaluări mentale, se întâmplă ceva ce este dincolo de orice descriere.

Viața este mișcarea particulelor pe fundalul conștiinței (sentimentul „eu sunt”). Cu toate acestea, mișcarea particulelor care alcătuiesc viața este creată și de puterea gândirii. Dincolo de limitele gândirii – viața nu poate fi exprimată în niciun fel.

Puterea gândurilor și legea atracției

Legătura dintre senzațiile fizice (care sunt proiectate în minte folosind puterea gândului) și gândurile noastre este directă, de aceea putem vorbi despre legea atracției (evenimentelor de către gânduri) în aplicarea practică. De regulă, omul crede că gândurile sunt rezultatul evenimentelor. Totuși, aceasta este o iluzie. „Evenimentele”, așa cum am menționat mai sus, sunt create de puterea gândirii.

Pentru fiecare efect exterior există o cauză interioară, care își are originea în gând. Altfel spus, circumstanțele vieții omului sunt rezultatul gândurilor și credințelor lui de zi cu zi. Fiecare aspect al vieții, de la situația financiară până la starea de sănătate, dezvăluie cu exactitate gândurile lui interioare.

Puterea gândirii atrage întruchiparea fizică a ceea ce gândește omul. Prin urmare, nu ar trebui să acorzi atenție gândurile negative și să încerci să crezi că asta e cea mai mare forță creatoare din Univers.