Pune aceste 3 ingrediente în cafeaua ta de dimineață! Îți vor grăbi metabolismul și te vor ajuta să slăbești

O ceașcă de cafea este capabilă să facă minuni în corpul tău, mai ales dacă e combinată cu ingredientele potrivite. Cofeina din cafea are proprietatea de a trezi organismul, inclusiv metabolismul. Pe lângă asta, această băutură te poate ajuta să pierzi câteva kilograme. Însă, totuși, cum poate fi pregătită o cafea pentru slăbire?

Este suficient să adaugi câteva ingrediente simple în ea, pentru a obține un triplu efect: metabolism rapid, arderea caloriilor și arderea grăsimilor.

Așadar, pentru o cafea care slăbește ai nevoie de scorțișoară, ulei de cocos și miere.

Scorțișoara

Este un antioxidant și antiinflamator puternic, ceea ce ajută la lupta organismului cu infecțiile. La fel, scorțișoara este de ajutor și pentru scăderea nivelului de zahăr în sânge, fapt care favorizează procesul de slăbire.

Există 2 tipuri de scorțișoară Cassia și Ceylon, dar cea mai recomandată este a doua.

Uleiul de cocos

Uleiul de cocos este o grăsime sănătoasă, care are foarte multe substanțe nutritive. În el se găsește un conținut ridicat de aciși grași cu lanț mediu, care sunt asimilați în mod diferit de organism: din tractul digestiv ei se deplasează direct în ficat. Astfel,aceștia imediat participă la procesul de obținere a energiei. Per general, uleiul de cocos favorizează metabolismul și consumul de energie, ceea ce duce la arderea grăsimilor.

Mierea

Mierea conține zahăr, iar pentru ca acesta să fie degerat, organismul folosește depozitele de vitamine și minerale, astfel, ele sunt pierdute în acest proces. Spre deosebire de zahărul obișnuit, mierea mai conține și diverse substanțe nutritive, precum fierul, natriul, kaliul, fosforul, zincul și calciul. De aceea, ea permite echilibrarea zahărului din organism cu substanțele benefice.

Cum să prepari cafeaua de slăbit?

Vei avea nevoie de:

O linguriță de scorțișoară

3/4 dintr-o ceașcă cu ulei de cocos

1/2 de pahar cu miere naturală

Amestecă toate ingredientele împreună și păstrează-le într-un recipient bine închis.

Adaugă în cafeaua ta de dimineață 1-2 lingurițe din acest amestec și în curând te vei bucura de un efect mult așteptat.

Sursa

 

error: Content is protected !!