Proiect original de fotografie! Visul oricărui introvert este să aibă un pulover cu care să se poată camufla!

Dacă ești un introvert, acest lucru poate fi grozav! Mitul că acești oameni sunt liniștiți, modești și timizi nu e tocmai adevărat. Faptul că uneori ei doresc să fie singuri nu este un lucru negativ. Principala diferență dintre un introvert și un extrovert este că fiecare extrage energia din mediul din care poate.

Cineva are nevoie de o companie zgomotoasă pentru a se simți plin de vitalitate, iar cineva alege singurătatea ca sursă de energie. În public, introverții pot să vorbească despre tot și să fie surprinzător de elocvenți. Toastul și discursul sunt atuurile unui introvertit educat.

Potențialul intern al introverților este exprimat prin artă, indiferent de ceea ce fac. Introverții iubesc să deseneze, să fotografieze, să cânte și să danseze și nu o fac pentru atenția publicului, ci pentru sufletul lor.

Opinia introverților se reduce la faptul că îmbrăcămintea este capabilă să te ascundă de mulțime. Dar, acest lucru, nu se întâmplă întotdeauna. Uneori, poți fi observat foarte ușor.

Un introvertit, care nu dorește să atragă atenția asupra sa, se va bucura dacă va avea ocazia să se „ascundă” de ochii curioși.

Împreună cu prietena sa, care se pricepe bine la tricotat, o fotografă din Anglia poate ascunde pe oricine.

Mai mulți oameni și un câine au participat la un proiect, care a fost numit „camuflaj tricotat”.

Această fotografie arată cum te poți ascunde de ochii curioși, purtând un pulover și o căciulă tricotate.

Într-o serie de poze a ajuns și pisica desenată pe perete, pictată de un artist francez, care se pierde în fundalul creației sale.

Sursa