Privește viața ca pe un flux, ca pe un dans. Eu am făcut asta și uite ce am descoperit!

Există doar fluxul. Fluxul vieții.

Toate practicile și meditațiile sunt necesare doar pentru a te scufunda în el, nu pentru altceva. Atunci când ești în acest flux, necesitatea oricărui alt lucru pur și simplu dispare. În el nu există frici și dubii, doar mișcarea înainte. Nu trebuie să te ocupi în mod special cu autodezvoltarea și celelalte terapii, nu trebuie să consulți un psiholog. Totul vine de la sine, în fluxul vieții ești dus de vânt, în fluxul vieții te lași condus precum într-un dans, în care partenerul conduce.

Iar pentru asta nu trebuie să faci nimic ieșit din comun. E destul să te trezești dimineața și să urmezi primul semn al vieții, apoi al doilea, apoi al treilea, iar în curând, îți vei da seama că deja te lăși dus de val. Și faci multe lucruri, multe manevre, fără a te gândi cum arăți dintr-o parte și ce zic ceilalți despre tine. Pur și simplu te apuci și faci. Pentru că nu poți să nu faci. Tu deja ești pe val, chiar pe creastă.

Să cazi întotdeauna e greu, mai ales din viteză mare, ajungând până la fund, acolo unde totul pare a fi un final, dar nu este așa. Întotdeauna te poți ridica, doar trebuie să dai din mâini și din picioare, îți poți tămădui rănile, mângâia vânătăile și poți să mergi din nou înainte. Pentru că acel vânt, acel spirit liber pe care l-ai simțit fiind pe creasta valului este imposibil să-l uiți. Iar sufletul se trage spre el iar și iar.

Dansează-ți viața și lasă-te condus în acest dans!

Sursa

error: Content is protected !!