Prințul Harry a întâlnit-o pe femeia care a adus-o până la lacrimi pe prințesa Diana acum 22 de ani!

De multe ori, personalitățile celebre acceptă să se întâlnească cu oamenii obișnuiți doar pentru a le vorbi și a le oferi un sprijin, pentru a vedea cum trăiesc ceilalți – care nu aparțin mediului lor.

Este un lucru obișnuit ca vedetele să se ocupe de caritate, să viziteze spitale, orfelinate și familii nevoiașe. Există și cei care creează fundații caritabile care funcționează cu succes și demonstrează că lumea aceasta într-adevăr are nevoie de oameni cu suflet mare.

Recent, Prințul Harry împreună cu soția sa a avut o vizită de lucru în Angola. Fiul renumitei Prințese Diana a decis să viziteze locurile, unde cândva a fost și mama lui. Toată lumea o cunoaște pe prințesa Diana ca pe o persoană care a fost extrem de deschisă și bună la inimă. Oamenii întotdeauna vorbesc despre ea cu o dragoste și un respect deosebit.

Prima destinație pentru Ducele de Sussex au fost câteva câmpuri minate, unde a fost cândva și mama lui. Ea a pășit pe acel pământ acum 22 de ani.

De asemenea, Harry s-a întâlnit cu victimele din acea perioadă dificilă, care au avut de suferit din cauza obiectelor neexplodate pe timpul războiului civil. Mulți dintre acești oameni nu au picioare sau au rămas cu sechele pentru tot restul vieții.

Printre cei care au participat la această întâlnire a fost și Sandra Tigika. Această fată a emoționat-o în mod deosebit pe Prințesa Diana în timpul vizitei de acum 22 de ani. În acel moment, Sandra avea doar 16 ani și de fiecare dată își amintește de acea întâlnire cu lacrimi în ochi.

În timpul acelei vizite, pentru Sandra a fost pregătită o proteză, pe care fata a încercat-o. Povestea ei a mișcat-o profund pe prințesă. Sandra își amintește de acel moment ca fiind unul foarte important din viața ei și este foarte mândră că a reușit să cunoască personal un om atât de minunat precum Prințesa Diana.

Nu este surprinzător că și întâlnirea cu Prințul Harry a încântat-o pe Sandra. Femeia chiar i-a mărturisit că are o fiică pe nume Diana, pe care a numit-o în onoarea mamei lui.